Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Al?nt?
Nasıl seçildiğini hatırlatmaya gerek yok zaten ben ilk seçildiğinde anlamıştım Biraz duygusal davrandı Sivas Sami Aydına Verseydi O zaman Şimdiye kaç proje bitmişti.
|
bakın kıymetli hemşehrim
ben de oyumu doğan beye verdim... ister duygusal olsun ister mantıklı...bunu tartışmak şu zamandan sonra zaman israfıdır...
ben sizin yorumunuzdan şunu anlıyorum: Doğan Ürgüp BBP adayı olarak seçimde ben de varım diyerek değil ; sırf BBP nin de seçimde bir adayı olsun diye seçime girdi..Bu mudur ?
Aksi durumda olabilirdi Muhsin Yazıoğlu ölmeyebilirdi ve Doğan Bey yine başkan seçilebilirdi.. O zaman da mı böyle yazacaktınız...
ben bir sivaslı olarak proje mıroje beklemiyorum Sivasla ilgili olumsuz haber okumaktan öyle yoruldum ki ...en azından benim için lüks...en azından parkıma bakılmasını istiyorum evime giderken yoldaki çukurların toprakla gelişigüzel örtülmesini değil asfalt dökülmesini bekliyorum terminalden otobüs durağına giderken yerlerde çöp görmek istemiyorum..
neyse bu konu kavşak konusu .... hayırlı olsun daha güzellerini görmek nasip olsun..