Alıntı:
betüs58 Nickli Üyeden Al?nt?
bacimm sa sen o isi biraz farklii biliosun sanirim...bu hükümet yokken sorun yoktuu diye bisi yok sorunlar örtbaz ediliyodu..kimseyi ilgilendirmiodu kürt vatandaslarimizzin herhangii sorunlari...bidefa kürt olmayan bunu anlayamaz bu böyle...sakin yanlis anlama niyetim kalbini kirmak diil..sakin aa benide kürt sanmayin diilim ben kürt ama olsaydim gururlana gurulana da kürt oldugumu sölerdim...bi insan niye milletinden utansinn yhaa?bu ne sacmalikk PKK nin benim milletimi oyun ettigi zaten apacik ortada...velhasill durum öyle bi yere geldiki artik kürt bi kardesimiz "kardesim ben kürtüm yhaa" demeye utaniyoo??bu ne insanlik disi bi olay??ALLAH askina cevap verin yhaa akp ci chpli farketmez insan olarak elinizi vicdaniniza koyun...kürt kardeslerimizin sorunlarini empati göstererek anlamaya calisalim...hepimiz kardesiz yhaa sunu unutmayalim...NE MUTLU MÜSLÜMANIM DIYENE.......
|
betüs kürtlere yapılan işkenceden bahsedilmiyor pkk nın dağdan inisine davuulu zurnalı karşılama yapıldı bu mu adalet diye soruyor..
Kürtleri ayrı tutalım pkk yı ayrı tutalım.. pkk lıların yaptığı şov'u açılımın neresine yerleştiyorsunuz Allah aşkına..kürt kardeşlerimizin bütün sorunları çözüldü dağdaki ipini koparanlar mı kaldı.
yazıklar olsun hepsine.