Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.12.2009, 12:40   #25
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1248 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Düğün Salonu Yaptılar

Alıntı:
AKÇAMAGRALI58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
DEVLET ADAMI OLMUŞKİ YAPACAK OZAMAN TÜM SİVASIN OYLARINI ALIYORDU TABİKİ YAPACAK İKİNCİ BİR ATATÜRK YARATMAYIN KARDEŞİM O ADAM ATATÜRKÜ SEVMEZDİ BENDE ONU SEVMİYORUM ZORLAMI...
Sevip sevmemek size kalmış ama bu ülkeyi savaş zamanı askerliği ile, savaş sonrası devlet adamlığı ile 2. Dünya savaşı sırasında yaptığı manevralarla savaş dışında bırakışı ile, Sivas'a yaptıkları ile kendisini yetiştiren memlekete borcunu ödemiş birisine kim olursa olsun "bence" ne yaptı ki denilemez... Derseniz bu cevabıda veririm size... İsmet Paşa Sivas'a en çok yatırımı yapmıştır... Sivas o zaman ülkenin en büyük 9. şehri iken şu anda 37. sırada... Dediğiniz mantığa inanmıyorum "Tüm Sivas'ın oyunu alıyordu" diye çünkü büyük bir çğounluğu tek parti dönemidir ama haklı olduğunuzu varsayalım 1980'den beri tüm Sivas'ın oyunu alanlar ne yapmıştır Sivas'a??? Hiç yapmadılar diyemem ama 80 öncesi Sivas'ın tüm oyunu alanlarla karşılaştırınca ne yapmışlardır??? "Ben bunların oyunu alıyorum borcumu ödeyeyim" mi demişlerdir yoksa "Ne olsa oy geliyor oy gelmeyen yerlere yatırım yapayım" mı demiştir...

Sevmek ya da sevmemek ayrı şeylerdir vefasızlık ayrı şeyler beyfendi... Sevmeyin, ideolojik olarak beğenmeyin zorunlu değilsiniz ama BOUN gibi hakkını vermeniz gereklidir...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla