Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 01.12.2009, 22:23   #2
Sabiha Serin
Usta Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sabiha Serin Şuan Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.05.2014 19:16

Tecrübe Puanı: 850 Sabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekanntSabiha Serin ist jedem bekannt
Standart Cevap: Can Almaya Devam Ediyor

Sağlık Müdürlüğü henüz tahlil sonuçları gelmeden neden şu kadar kişi Domuz gribinden öldü diye açıklama yapıyor. Bence bu doğru değil.
Sonrada halk olarak panik ve huzursuzluk yaşanyor. Tahlil sonuçları kesin olmadan yazılı ve görsel basın sürekli Domuz gribinden ölenlerin sayısından bahsediyor ama ne derece doğru.Şahsen ben Domuz gribine hiç inanmadım ve aşıyada inanmıyorum,güvenmiyorum.Bende bir hafta süren ağır grip atlattım. Tahlil da yaptıramıyoruz ne malum ne gribi olduğumuz. Eğer olurya hani grip iken ölseydim eminim banada domuz gribinden öldü derlerdi: Bu nasıl iş, bu nasıl sorumluluk. Neden insanlara panik yaratılıp huzursuz ediliyor.
Bu konuda Sağlık Müdürlüğü ve diğer yetkililer açıklama yaparken çok daha titiz olmalı diye düşünüyorum.
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla