Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 02.12.2009, 22:18   #9
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1220 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: 2.CUMHURBAŞKANIMIZ İSMET İNÖNÜ

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
inönü'yü can siperhane savunan (sözde)milliyetçi,cumhuriyetçi arkadaşlar madem tarihimize bu kadar bağlısınız neden 1920'den ötesini GÖREMİYORSUNUZ ! size sadece 1920 ve sonrasımı öğretildi ?.. neden bir Yavuz Sultan Selim'in,Fatih Sultan Mehmed Han'ın Osmanlı Cihan Devleti'nin hakkında açılan konulara duyarsız kalıyorsunuz ?..Neden Atatürk'ü Atatürk,inönüyü inönü yapan savaşların baş kahramanı mehmetçiğin iman gücünü göz ardı ediyorsunuz !
son sözüm :
Atatürk ve silah arkadaşlarını sadece bir siyasi lider olarak gören ve sadece siyasi konularda Atatürk'ü zikredip üzerinden siyaset yapan zihniyetleri şiddetle kınıyorum ! ve siyasi at gözlüklerini çıkarıp tarih kitaplarını tekrar iyice okumalarını tavsiye ediyorum !
Neden biliyor musun saygıdeğer Abdurrahman çünkü Ne Fatih'e ne Selim'e ne de Kanuni'ye hakarete varacak sözler söyleyen, kinlerini kusan kimse yokta ondan eğer Onlara da Atatürk'ün yaptıklarına yapılan hakaretler, İsmet Paşa'ya söylenenler söylense emin ol hepinizden önce ben savunurum çünkü ben Önce Türklüğümle gurur duyuyorum, Önce Türk evladıyım bunun Osmanlısı, Uygur'u, Hun'u, Göktürk'ü ya da Türkiye Cumhuriyet'i yok... Yanlışlarını her zaman söylerim Atatürk'ün de İsmet Paşa'nında hiçbir zaman körü körüne savunmadım aynı şekilde Vahidettin'in de Abdulhamitin'de hatalarını söylediğim gibi...Onları siyasi lider olarak görürüm çünkü siyasi liderler bundan doğal birşey yok, Mehmetçiğin kanını kimse yadsıyamaz onları da söyledik imzamda da aylardır durmakta, Ben de sana sadece ama sadece Nutuk'u lütfen 1 kez okuyunuz sadece 1 kez siz merak etmeyin alternatif tarihçileri de okuyorum ve hatta tiyatro oyunu yazacak kadar da bilgi sahibiyim Kurtuluş Savaşı hakkında... Bu bilgiye de 3-5 kaynaktan ulaşmadık 8-9 sene araştırma yaptım ve neredeyse her kaynağı inceledim sonucunda İsmet Paşa hakkında bu kanılara vardım...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla