Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.12.2009, 23:58   #116
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1233 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Eveeeeet şimdi gelelim Ertuğrul ile Arifcoşkun beylere

Biz bir yola çıktık, Sivas'ta ne kadar başarı sağlar bilmem, insanlar özgürlüklerini alırlarsa küçük bir süprizimiz olabilir o zaman... Çünkü kadro kuvvetli en başta ben varım Sivaslılar.net ailesinin oylarını aldım... Şaka bir yana, şu anda boşa kürek çekildiği ortada zira genel başkan içerde ama çıkarsa, çevresinde toplayacağı Türkiye için hem sağdan hem soldan çok önemli isimler olacak... Sol parti değil zaten, merkez partisi şu anda da genel başkan yardımcılarında hem eski MHP'li hem CHP'li hem DP'li hem ANAP'lı isimler var adaylarda ona göre belirlenecektir... Ben CHP üyesi bir adamdım mal mısın neden bıraktın %20 kemik oyu diceksiniz... Şu anda içinde bulunduğum partinin projeleri programı halk tarafından yazıkdı ve hazırlanıyor, akademisyenler üzerinde oynuyor, siyasi kurul parti politikaları için uygunluğunu inceliyor yani anlayacağınız yıllardır CHP'de içinde istediğim çalışma sistemi var burada... Eğer halka anlatabilirsek Tuncay Özkan'ın içerde olması çok önemli değil, bu projeler seçim kazandırır bize dışardaki kadro yeterli... Ama zaten en büyük sorun o anlatamazsak ve Tuncay Özkan'da çıkmazsa işte o zaman "hadi gel köyümüze geri dönelim" Baykal'da almaz ya geri neyse Bağımsız aday olurum napayım

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif