Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt?
Hiçbir parti iyi değil.CHP Türkiye'nin partisi asla değildir.CHP'nin kemik oyu vardır,onun dışında ne alırsa kazara almıştır.Şehit haberleri geldikçe MHP'ye fırsat doğacaktır.DTP zaten malumunuz.Ak Parti tek başına gelemez.Kürt açılımı elinde patlayacak.Müthiş bir güvensizlik oluştu kendi tabanında bile.BBP her zamanki oyunu alır.Saadet Partisi barajı aşar mı bilmem ama aşarsa burun farkıyla aşar.Onun dışında hiç bir partinin şansı yok.Ama ben oyumu Şener'e vereceğim.
|
o fırsatın hiç doğmamasını ümit ediyorum bir ülkücü olarak.
Gayemiz çatışmasız bir Türkiye ve tüm dünyada olduğu gibi tek millet çatısı altında toplanabilmek kimseyi ayrı gayrı etmeden. Bu MHP'nin değil tüm partilerin misyonu olmalı. Bitme noktasındaki terörün nasıl bu kadar arttığını sorgulamamız gerekiyor. Bugünki olayları da ergenekon'a maal edenler var görüyoruz. Oysa ergenekon denilen örgüte ben hala inanamamışken varolduğunu varsayıyorum. Ancak şu da bir gerçek bu kadar kemik kitlesi olan bir örgüt bu gibi planlarda olsa idi eminim başarılı olurdu. Haa böyle bir örgüt böyle amaçlara hizmet ediyor diyelim neredeyse tüm kadroları tutuklanmış, hık diyen ergenekoncu diye içeri alınmış. Bu şekilde eylemleri gerçekleştirmeleri de mümkün değil bu noktada. Bu denli olayların artmasına imtiyaz sağlayan yönetim aksaklığıdır ihtimali ortaya çıkıyor. 1 sene de 6 şehit verirken bugün sadece 1 günde 7 şehit veriyorsak demekki terör örgütünün propaganda yollarını kesmekten aciz kalmışız ve güçlenmesini engelleyememişiz. Şimdi de onu kürt açılımı diye tetikleyip bir kökene maal ediyorlar. Bundan 50 sene sonrası gündem gözümün önünden geçiyor marksist-materyalist terör örgütü ve eylemleri Kürt Ayaklanması olarak adlandırılacak. Bunun en büyük sebebi de PKK'nın eylemlerini bir kökene maal edip açılım peşinde koşan hükümet olacak. Yazık cidden çok yazık...