Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.12.2009, 02:08   #1327
albina58
Usta Yiğido

albina58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

albina58 Şuan albina58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.08.2016 20:40

Tecrübe Puanı: 796 albina58 isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Acaba gözler görüyormu?

Acaba beyinler hala bugün yemek verin yiyeyim,para ver ben gideyim zihniyetimdemi görmekte hala.

Bugün vatanı yönetenlerde hain onlara desdek verenlerde hain.

nedir kürt açılımı;?

Bunu diyenlerinde bilmediği ne menem bişedir bu...

Ne olduğu şudur:Birileri bu kuklaların eline verdiler iki satır bişeler,bu aklı evvlellerde çıktı ortaya bi boh gibi lak lak okumaya başladılar.
Şimdi kendilerde bilmedikleri için geçdiler bi köşeye o da yetmedi pusdular sotalara,cazgırları verdiler bu iki lafa kanan saf halkımın önüne oda guya iyi hatip ya ARINÇ ARINÇ bağırıp duruyor,güreş meydanındaki cazgır gibi,

Nedir bu açılım,her vilayette taşları sopaları eline alıp meydana çıkan çocuk sürüsü, zira korkak insanlar er meydanına çıkmazlar,kadınları kızları çocukları öne sürerler,

Sapla samanı ayrıştıramayanlar,daha dikkatli bakınız etrafınıza,dünya siyasetine,ülke içi ve yakın dış tehditlerimize.

Ben 10 yıldır bağırıyorum,bu vatan haini idareciler 2012 yılında bu devlet sınırları içinde kürdüsdan devleti kuracak,bayrağı çekilecek.

umarım sonları Hayır'lara vesile olur,umarım kendi bok çukurları içinde birbirilerini yiyip bitirmezler.