Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt?
ya genetik vs. gibi ırkı yaklaşımlar yapılması gücüme gidiyor kusura bakma sinirimi en çok bozan şeydir ırkçılık. Halbusiki burada bir çok aymaz beni ırkçı olarak tanımlar. Defalarca da bu yüzden millet tabirini bütünleştiricini ve ırkçılığın ne demek olduğunu anlatmışımdır bu yüzden iyi bilirsin goramaz... Bir de anlamadığım şey var mesela bu forumda ben böyle görülüyorum, ırkçı forumlar var orada da ümmetçi-arapçı olarak bakıyorlar bana... Bugünde onlardan birine epey bir sinirlenmişim galiba
Cibiliyet'inde temeli bence eğitimdir, ama kediyi insan yapacak kadar uzun bir eğitimki bu da kedinin kendisine olmaz anca torununda sağlanabilir...
|
bence o tartışmalra biraz ara ver kardeş. baksana alakasız bir konu bile ırkçılığa geldi. öğrencilerimi düşünerek demiştim genetiği bozuk cümlesini. öyle sorumsuz anne babalar var ki.. bu gün bir velim geldi. çocuğu gitgide kötüye gidyor. diyor ki babası gelirgelmez internetin başına geçiyormuş. çocuk ödevini gösteriyormuş oğlm ben ne anlarım diyormuş. şimdi böyle bir babanın çocuğundan ne beklersiniz.