Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 11.12.2009, 21:43   #1356
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1477 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Cley Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Muşlu anne de okula gitmemiş , okuma bilmez yazma bilmez türkçe bilmez. ama ona şehit annesi diye hitap ediyoruz dimi Metin. Savunduğun tez doğru değil. her okula gitmeyen annenin çocuğu terörist mi oluyor. Üniversitelerde okuyan teröristler yok mu ? APo Ankara Siyasal mezunu değil mi?
Cley, kardeşim, abi, güzel insan farkında mısın bilmiyorum ama son üç gündür bu konuya yazdığın her msjda Muş'lu anneden bahsediyorsun...

Ben mi anlatamıyorum siz mi anlamak istemiyorsunuz..? yaw arkadaş ben onu Gurbetsokakları nikli üyenin "eğitmiyorsunuz" diye bizi suçladığı msjına yazdım...Ben "her okuma yazma bilmeyen teröristtir" dedim mi..? Benim babaannem de okuma yazma bilmiyor ama çıkıpta sokaklarda apo posteri açmıyor.. Kadın tam bir vatan, millet, bayrak, aşığı..

Ayrıca aponun üni. mezunu olduğunu biliyorum ve pkk da birçok terörist var üni. mezunu ve üni.den terk...2007'de Pülümür Kocatep Karakolu'na üzerinde bombalarla girmeye çalışan ve yemekhanenin önüde gebertilirken bile son nefesinde yemekhaneye bir el bombası atım 5 askerimizi şehit eden teröristte üni. 2 den terkti...
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla