Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sohbet Odası
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.12.2009, 22:32   #2964
ismail 58
Usta Yiğido

ismail 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ismail 58 Şuan ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2016 23:55

Tecrübe Puanı: 1080 ismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz seinismail 58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Beyler Sohbete Buyurun

yıl 2006 temmuz 14
yer tunceli esentepe mahallesi evlerin yanından geçen özel harekat tepelerine çıkan yol sabahın saat 09:15 pusuya düşüyor özel harekat aracı mayın patlıyor,
2 can parem gidiyor iki şehidim.
telefonla arayıp yardım çığlıkları hala kulaklarımı tırmalar içimi kanatır.

senin dağların bu tarafını güzelleştirmeye çalışan dostlarından bir tanesi bile bir tas su ile bir gelmiyor bir yardım eli, bir telefon bir haber vermiyor,
çünki, onlar dağların bu tarafını güzelleştirelim diyerek uyuttuklarının evlatlarını dağların arkasında şehit ediyorlardı.

vatan hainliğine H.Z MUHAMMED (s.a.v.) ile örnek vermenide senin engin bilgilerine havale ediyorum.
ismail 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar ismail 58'e Teşekkür Ediyor...