20.12.2009, 08:22
|
|
Usta Yiğido
Klimasuyu Şuan
Tecrübe Puanı: 1452 
|
Cevap: Beyler Sohbete Buyurun
Alıntı:
ismail 58 Nickli Üyeden Al?nt?
yıl 2006 temmuz 14
yer tunceli esentepe mahallesi evlerin yanından geçen özel harekat tepelerine çıkan yol sabahın saat 09:15 pusuya düşüyor özel harekat aracı mayın patlıyor,
2 can parem gidiyor iki şehidim.
telefonla arayıp yardım çığlıkları hala kulaklarımı tırmalar içimi kanatır.
senin dağların bu tarafını güzelleştirmeye çalışan dostlarından bir tanesi bile bir tas su ile bir gelmiyor bir yardım eli, bir telefon bir haber vermiyor,
çünki, onlar dağların bu tarafını güzelleştirelim diyerek uyuttuklarının evlatlarını dağların arkasında şehit ediyorlardı.
vatan hainliğine H.Z MUHAMMED (s.a.v.) ile örnek vermenide senin engin bilgilerine havale ediyorum.
|
Yıl 2007, haziran ayı, yer o dağların zirvesindeki Pülümür Kocatepe J.Krk.'lu;
Karakolun yanındaki köye sürekli girip çıkan gri bir araç saat 12 sıralarında askerler yemekteyken bu defa köye değil nizamiyede nöbetçi olan askeri tarayarak karakola giriyor aracın içinden inen iki terörist yemekhaneye girmeye çalışırken yemekhanenin önünde vuruluyorlar ama birisi tam herkes öldüğünü düşünürken üzerindeki el bombasının birini yemekhanenin içine atmayı başarıyor...
Sonuç; 7 asker şehit bir o kadarda yaralı...Biz o karakola gittiğimizde askerlerin kanları yemekhanenin duvarlarında kurumuş olarak duruyordu..!
Goramaz hocam siz o dağlardaki yağmur sesini özleyebilirsiniz ama ben o derelerde yankılanan keleş seslerini bir daha duymak istemiyorum...
|
|
|