Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.12.2009, 13:36   #243
EyüphanAydın
Yasaklı

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

EyüphanAydın Şuan EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.05.2010 12:45

Tecrübe Puanı: 0 EyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer AnblickEyüphanAydın ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Burada hemen hemen herkez'in büyük birliğe oy verildiği görüyor.Demekki Ölüm güzel birşeymişki bu konu dikkate alınıyor.Hiç güzel olmasaydı ölür müyüd Peygamber?

İlerleyen dönemlerde BBP bana göre kapanıcaktır.Çünkü tek bir yaşayan lideri vardı oda merhum oldu.

Bizim hep tek bir liderimiz oldu,Bundan sonra oyların artıcağını sanmıyorum.Yalçın Topçu iyi olabilir,ama o koltuğu taşıyacak biri değil.

Hatta yaptığı açıklamalarda,Sayın Yazıcıoğlunun makamına oturmaktan bile korkuyorum diye sözleri vardı.Ne kadar iyi biri olduğunu o müteşekkir sözleriyle açıklamıştır.

Merhum Liderimiz Yazıcıoğlu hep ölmeden önce söylediği sözlerin en başındada ; Beni çok seven olduğunu biliyorum,ama oy vermiyorlar demişti.Her seven oy verseydi,şu anda hükümetteydik diye bir sözü geçmişti.

Ben şeçimde MHP ve BBP arasında kaldım.Zaman neyi gösterir bilemem.Ama bir tek gerçek var Türk-İslam Cephesi ve Nizam-i Alem
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır