Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 21.12.2009, 13:03   #9
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1208 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: ETİK HABER ve SAMANYOLU

Alıntı:
Abdurrahman 58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
1 Milyon olmadığı kesin ama 30-40 bin olup olmadığını bilmiyorum..
Valla ben sana şunu söyleyeyim Abdurrahman gardaşım... Nerden eminsin bilmem ama üç büyük il için konuşuyorum ki bunlardan sadece İstanbul'da yapılanın organizasyonunda görevli değildim... Ankara'da 1.300.000 ile 1.800.000 kişi arası insan vardı... Nereden biliyorum Anıtkabir'e giren kişi sayısı bir tek kişiye kadar sayılır... Kameralar vardır hem kamera hem de turnikeler aracılığı ile sayılır... O gün Anıtkabir'e giren kişi yasısı 350.000 kişi civarındaydı ki ben dahil benim gibi büyük bir çoğunluk giremedik... Bunun yanında organizasyonun içerisinde olduğum için emniyetle içli dışlıydık onların bize söylediği 1milyonun üzerinde insandı... Son olarak Ankara mitingi ile ilgili söyleyeceğim şu ki, İzmir'den benim bilgim ve organizasyonum dahlinde kalkan otobüs sayısı 867'idi 867X40=34640... Benim bilmediğim rakamlar içerisinde Türk-iş, Eğitim-iş, Yol-iş, İzmir Barosu, ÇYDD gibi STK'lar vardı ki onlarla birlikte en az 40 000 kişi örgütlü olarak İzmirden gitmiştir... İstanbul hakkında yorum yapamam ama İzmir mitinginde de organizasyonun içerisindeydim fakat Sivas'ta bulunduğum için gidemedim... Ogün İzmir'de miting görevlisi genç sayısı zaten 20.000'di Ki İzmir'de yaşayanlar mitinge gitmişse zaten bilir gitmemişse söyleyeyim Gündoğdu Meydanı merkez olarak bir tarafı Alsancak Limanına bir tarafı Cumhuriyet Meydanına uzanan iç kısımları da Fuar kapısına kadar gidem tüm ara sokakların dolması 2 Milyona yakın kişi demektir... Gün ola da İzmir'de görüşsek ve sana o alanların genişliğini göstersem... Tabii Fotoğraflarla da bunu çözebilirsin...

Ayrıca Urumçi neden karşı çıktın mitinglere bilmem ama Ankara Mitingine partiniz üst düzey yöneticileri ile katılmıştır, ayrıca İzmir Mitingine de MHP İzmir il yöneticisi arkadaşlarımdan aldığım bilgi ile dilerlerse pankartsız ve bayraksız katılabilecekleri bilgisi gelmiş ve yine bildiğim kadarı ile en az 10 000 MHP'li ile Müsavat bey en önde katılmışlardır... Geçmişte de aynı sene içerisinde yapılan ilk Cumhuriyet Mitingi olan Menemen Mitinginde de kendisine raslamışım hatta bir süre sohbet ederek birlikte yürümüşümdür... Ben taban olarakta MHP'nin bu mitinglere karşı olmadığını düşünür ve bilirdim ki benim hem Sivas'ta yönetici hem diğer illerde çok sayıda arkadaşım bulunmakta bu mitinglere bir fiil katılmışlardır...

Son Olarak Abdurrahman arkadaşıma bir kaç resim göstermek isterim...

İzmir Cumhuriyet Mitingi-bir yarısı bu

diğer yarısı da bu tarafa doğru gidiyor...

Bu da miting alanının büyük bir bölümünün çekildiği bir fotoğraf

Bu da uydudan temsili bir resim...

Bu da Ankara'dan bir foto bunu da şöye anlatayım... Tandoğan metro çıkışı merkez olmak üzere aşağıya Maltepe'ye, Geriden Ulus tren garı ve ara sokaklarla birlikte Anıt Kabir'e kadar insan vardı...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla