Cevap: Biz Noel KUTLAMIYORUZ !
Eveettt bu konu ne zaman Türbana gelecek diyordum daha 20 msj olmadan geldi... Ne alakası var şimdi bu konu ile anlayamıyorum... Müslüman olupta Noel kutlayan varsa günahına razıdır... Hristiyan olupta Noel kutluyana saygı duyarım ama Noel'in 21 Aralık'ta başladığını unutup yılbaşı ile Noeli karıştıranları ya da karıştırmak isteyenleri hatta bunu Türbanla birleştirenleri de hiç anlayamadım şimdi...
Karikatür mevzusuna gelince... Vicdan dediniz ya Ayten hanım işte o dediğiniz biz Türklerde var her ne kadar olmadığını düşünsenizde... Ama asıl o gavurlarda yok... İsa'nın karikatürünü yapacak müslüman devletler tanırım ama Türkler bunu yapmaz... Kilise yıkacak müslüman devletler bilirim ama Türkler bunu yapmaz, Noel Bayramıın kutladı diye hristiyanları öldüren müslüman devletler bilirim ama Türkler bunu yapmaz... Ama ne minare bırakır onlar, ne kurban bayramı ne de Hz. Muhammed çünkü onlarda vicdan yok....
Bu arada hakikaten burada yazılanlardan anlıyorum ki Noel ile yılbaşı aynı şey sizce... Hakikaten öyle mi sizce arkadaşlar?