Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Biz Noel KUTLAMIYORUZ !
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.12.2009, 02:02   #19
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1250 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Biz Noel KUTLAMIYORUZ !

Eveettt bu konu ne zaman Türbana gelecek diyordum daha 20 msj olmadan geldi... Ne alakası var şimdi bu konu ile anlayamıyorum... Müslüman olupta Noel kutlayan varsa günahına razıdır... Hristiyan olupta Noel kutluyana saygı duyarım ama Noel'in 21 Aralık'ta başladığını unutup yılbaşı ile Noeli karıştıranları ya da karıştırmak isteyenleri hatta bunu Türbanla birleştirenleri de hiç anlayamadım şimdi...

Karikatür mevzusuna gelince... Vicdan dediniz ya Ayten hanım işte o dediğiniz biz Türklerde var her ne kadar olmadığını düşünsenizde... Ama asıl o gavurlarda yok... İsa'nın karikatürünü yapacak müslüman devletler tanırım ama Türkler bunu yapmaz... Kilise yıkacak müslüman devletler bilirim ama Türkler bunu yapmaz, Noel Bayramıın kutladı diye hristiyanları öldüren müslüman devletler bilirim ama Türkler bunu yapmaz... Ama ne minare bırakır onlar, ne kurban bayramı ne de Hz. Muhammed çünkü onlarda vicdan yok....

Bu arada hakikaten burada yazılanlardan anlıyorum ki Noel ile yılbaşı aynı şey sizce... Hakikaten öyle mi sizce arkadaşlar?

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...