Cevap: 09-10 Basketbol haberleri
Çakı: "O.Renault deplasmanı zorlu geçecek"
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Erdemir'de antrenör Ahmet Çakı, 13.haftada oynayacakları Oyak Renault deplasmanının kendileri için zorlu geçeceğini söyledi.
Bursa temsilcisi Oyak Renault'un bu yıl yeni bir takım oluşturduğunu ve son 3-4 haftada önemli galibiyetler aldığını belirten antrenör Ahmet Çakı, "Rakibimizin bütün maçlarını izleme şansı buldum. İvmelerini sürekli olarak yükseltiyorlar. Son 4-5 yılda organizasyon olarak başarılılar. Bizim için zorlu bir deplasman olacağının bilincindeyiz. Eğer kazanırsak bu bizim için çok artı olacak. Sezon başına göre rakibimiz daha iyi durumda. Özellikle yabancı oyuncuları çok kaliteli. Famutimi takımın anayaratıcı oyuncusu. Çok zor bir deplasman maçı oynayacağız" dedi.
2009 yılını de değerlendiren Ahmet Çakı, "Biz geçen yıl bu dönemlerde istediğimiz pozisyonda değildik. Şimdi geçen yıla oranla daha moralli giriyoruz. 2009 yılını kulüp olarak iyi değerlendirdik ve iyi işler yaptık. Erdemir'in yükselen bir organizasyon olduğunu düşünüyorum. 2010 yılının bize artı değer katacağına inanıyorum. 2010 yılında herkesin yeni yılını kutlar ve sakatlıkların olmadığı başarılı bir yıl diliyorum" açıklamasında bulundu.
|