Cevap: Sivas'a Bir Darbe de TCDD'den
Yok abi anlamıyorum anlamam kıt.. 3 saatlik bir yolu demir yoluyla 6 + saatte almak isteyen olabilir ben almak istemiyorum.
Bakınız kaldırılsın bunda haklılar dedim mi? demedim dedğim nedir. Hizmetin kalitesiz olduğudur.Akp den öncede böyleydi akp zamnında da..ben hangi akp nin övüldüğü yoruma imzamı atmışım bu kadar önyargılı olunmaz beni tabıyanlar çok iyi bilir ki Akp yi en çok eleştirenlerden biri de benim.
Ne demek istediğimi de aslında çok iyi anlıyorsunuz ama sağa sola çekiyorsunuz. seferler kaldırılsın öğrenciler gidemesin benim cümlemdeki amaç mıydı kendi istediğiniz gibi yorumluyorsunuz.
dediğim gibi herkes görmek istediğini görür. Akp ye sataşmaktan asıl konu her tartışmada kayıyor.
olgun bireyler gibi medeni bir şekilde tartışamıyoruz .yazdığım yoruma ''uyduruyorsun'' yazmışsınız ne hakla bunu yazıyorsunuz ..ben fikrime saygı görmeyeceksem niçin yazıyorum ki.. küfür yemek için mi aşağılanmak için mi. hem benden büyüksünüz bilmediğim bir durum da olsa böyle mi cevap verilir. Doğru bidiğinizi böyle mi öğreteceksiniz.