Cevap: Cumhuriyet Üniversitesi`ne YÖK darbesi
vekillerimiz çalışmıyor demeyin sakın
selami bey polise ağır silah kullanımı yetki kanunu tasarısını hazırlıyor
polis kime ve neye karşı ağır silah kullanacak ve nerede kullanacak
bunlar iyice çiviyi yerinden söküyor cumhuriyet şehrini kurutacaklar diyorum siz inanmıyorsunuz
uyu uyu uyuda sürün sivasım
sahipsiz sivasım
site yönetiminide eleştiriyorum bu niye haber değil burada
evvelsi gün cumhuriyet üniversitesinde abbas güçlü ile genç bakış programı yapıldı konuk kişi Candan erçetin idi, sanatçı allahtan bir siyasetçi değildi olsa o gün orada rektör mektör zor otururdu, gençler nasılda sorunları anlatıyor kimi şehirden yakınıyor kimi sahip çıkıyor, sivasta sadece burs alan öğrenci sayısı 100 imiş 35 binlik üniversitede bursiyer sayısı 100 inanılmaz , orada o akşam heyecanlı 600 genç harıl harıl dertlerini sorunlarını duyurmaya çalıştı gece 03.00 e kadar izledim proramı çok keyifliydi aynı anada müzik bölümü öğrencileri sivaslı ozanımız medarı iftiharımız Aşık Veyselden güzel türküler sundular
pir sultanın neredeyse anılmayacaktı izleyici mailleri olmasaydı, sivas büyük heybetli bir kültürdür medeniyettir yürektir aslanı kuş diye tarif etmeye çalışıyor bu gerici anlayışlar sivas uyuyan devdir uyanacağı günler yakındır bu potansiyeli ogünkü programa can atarak katılan 600 aslan öğrenci kanıtladı hepsi sivas sevdalısı sivasın savunucusu olmuşlar hükümettekiler görmezden gelsin istediği kadar
Konu abircan tarafından (08.01.2010 Saat 09:59 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi.
Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
|