Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sohbet Odası
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.01.2010, 21:41   #9935
kolsuz_kerim
Usta Yiğido

kolsuz_kerim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kolsuz_kerim Şuan kolsuz_kerim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 06.03.2012 22:13

Tecrübe Puanı: 790 kolsuz_kerim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: SOHBET ODASI

Alıntı:
Sivaslisandy-58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
kerimcigim sivasimizin her kizi övülür hic bir yerde esi benzeri yoktur isterse diger bölgelerdeki darilsinlar.
hamaratlisi hünerlisi caliskani bizdedir tabiki överim
bugün ordulu bir bayan orda bizim dügünümüze gitmis ve cehiz sergisine bakmis agzi acik kalmis(sizde bahsisde veriliyormus cehize )deyince tabiki bedavaya olmaz dedimo para ile kizin eksikleri tamamlanir yada borcuna verilir yada altin alinir dedim

ben gelemiyrdum aplam maddiyatdan 20 yasimda iki cocukla kaldim nasip olmadi.
insallah bundan sonra gelmeye calisacagim mesela bu sene gelmeyi düsünüyorum ve zamanini verecegim birgün bir yerde bulusacagiz burdaki arkadaslarla unutma. ben haber edecegim zaten hele o zaman bir gelsinde az kaldi surda 4 ay insallah
istanbuldakilerle orda bulusmaya niyetliyim
anladım abla sağlık olsun gelirsin abla hemi neden ortada kalasın kız abla çalışıyosun elin ayağın tutuyor çok şükür inşallah gelirsin abla