Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Hesap Değişti
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 09.01.2010, 23:41   #4
Osmanlı
Yiğido

Osmanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Osmanlı Şuan Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2010 16:55

Tecrübe Puanı: 574 Osmanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hesap Değişti

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Halkla her gün görüşüp halka hiç bir hizmeti dokunmayan başkandansa, halkla hiç görüşmeyip hatta halkı adam yerine koymayıp ancak halka hizmet üreten başkanı tercih ederim. Canım, cicim hesabı karın doyurmuyor!

Diğer bir husus eğer Sami Bey'in otogarı satmasına engel çıkartmasaydı Sivas'taki hainler, şimdi beş yıldızlı otel açılmış olacaktı. Sivas'tan haberiniz olmadan Sivas'ın menfaatine bir şey söylüyormuş havasına girmeniz garip kaçtı doğrusu!
Hiç yoktan İyi Niyetli Doğan Ürgüp Her Şeyi ben bilirim sadece benim dediğim olacak başkası mağdur olursa banane demiyor Kurumlarla Kavgalı değil Valiliyle kavgalı değil Tuturmuşsunuz Sami Aydın Diye Alt yapıyı ve temel sorunları bitirmeden üst yapıya geçti sami aydın göz boyadı Biraz Halkı dinle anlarsın Ama nerde PARK BAHÇE YAPMAKLA BELEDİYECİLİK OLMAZ

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Dsotum daha dün siteye gelmişsin ve hemen tanımışsın insanları.Biz site kurulduğundan beri burdayız haal tanıyamadık.Helal olsun sana!Yetenek Sizsinize katılabilirsin bu yeteneğinle..
şİMDİDE Karşındakini Küçümsemeyemi başladın Yeni Üye Olabilirim Senden Az bilgili olacağımı göstermez ötüken

Konu Osmanlı tarafından (09.01.2010 Saat 23:41 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Osmanlı'e Teşekkür Ediyor...