Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Al?nt?
Halkla her gün görüşüp halka hiç bir hizmeti dokunmayan başkandansa, halkla hiç görüşmeyip hatta halkı adam yerine koymayıp ancak halka hizmet üreten başkanı tercih ederim. Canım, cicim hesabı karın doyurmuyor!
Diğer bir husus eğer Sami Bey'in otogarı satmasına engel çıkartmasaydı Sivas'taki hainler, şimdi beş yıldızlı otel açılmış olacaktı. Sivas'tan haberiniz olmadan Sivas'ın menfaatine bir şey söylüyormuş havasına girmeniz garip kaçtı doğrusu!
|
Hiç yoktan İyi Niyetli Doğan Ürgüp Her Şeyi ben bilirim sadece benim dediğim olacak başkası mağdur olursa banane demiyor Kurumlarla Kavgalı değil Valiliyle kavgalı değil Tuturmuşsunuz Sami Aydın Diye Alt yapıyı ve temel sorunları bitirmeden üst yapıya geçti sami aydın göz boyadı Biraz Halkı dinle anlarsın Ama nerde PARK BAHÇE YAPMAKLA BELEDİYECİLİK OLMAZ
Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt?
Dsotum daha dün siteye gelmişsin ve hemen tanımışsın insanları.Biz site kurulduğundan beri burdayız haal tanıyamadık.Helal olsun sana!Yetenek Sizsinize katılabilirsin bu yeteneğinle.. 
|
şİMDİDE Karşındakini Küçümsemeyemi başladın Yeni Üye Olabilirim Senden Az bilgili olacağımı göstermez ötüken