Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.01.2010, 01:13   #32
Osmanlı
Yiğido

Osmanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Osmanlı Şuan Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2010 17:55

Tecrübe Puanı: 592 Osmanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hesap Değişti

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Kardeş,
Yeni üye olduğun için siteyi henüz tanıma aşamaındasın.Hangi üye kimdir,ne iş yapar,yaşı nedir,siyasi görüşü nedir,hangi konulara yazmayı sever gibi şeyleri bilmiyorsun haliyle.Buna rağmen daha ikinci günüde çıkıp benim takım tutar gibi ya da körü körüne Sami Aydın'ı desteklediğimi söylemen tuhaf.halbuki benim Sami Aydın'ı eleştiren onlarca mesajım var.beni tanımadığın için körü körüne ikilemesini kullanabiliyorsun.Demek istediğim buydu.Ne yani; siteye dün gelmiş birisi olarak 4 yıllık üyeden daha mı çok tanıyorsun siteyi ve üyelerini?
Ben Siteyle İlgili Yorum Yapmadım Ben Sami Aydının Yanlışlarını Söyledim Bunu Söylemek İçin 4 yıldır üye olmaya hiç gerek yok sayın ötüken Bu arada Geçmişte eleştirdiğin beni ilgilendirmez Şu anki takım tutar gibi tutman yanlışlıklarını görmemen körü körüne tutman bunu gösteriyor Ben diyorumki Yeni Yapılan Caddelerin su basması normal bir durum değil sen ahala koruyorsun bu ne demek oluyor Körü körüne korumak oluyor
Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla