Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Hesap Değişti
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.01.2010, 00:19   #33
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1346 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Hesap Değişti

Alıntı:
Osmanlı Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Ben Siteyle İlgili Yorum Yapmadım Ben Sami Aydının Yanlışlarını Söyledim Bunu Söylemek İçin 4 yıldır üye olmaya hiç gerek yok sayın ötüken Bu arada Geçmişte eleştirdiğin beni ilgilendirmez Şu anki takım tutar gibi tutman yanlışlıklarını görmemen körü körüne tutman bunu gösteriyor Ben diyorumki Yeni Yapılan Caddelerin su basması normal bir durum değil sen ahala koruyorsun bu ne demek oluyor Körü körüne korumak oluyor
Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Bugün Sivas'ta yine yağmur vardı ve belediyenin şu yağmur suyu hattını yaptığını hala anlayamadım.Pek çok yer resmen göl olmuş.Üstelik yeni yapılan yerler.Anlamak güç.
24.10.2008 tarihli bir mesajım.Umarım derdimi anlatır.Anlatamazsa daha da çaba sarfetmeyeceğim zaten!

Bu arada yeni yapılan bir caddenin çökmesi de normal değil.!Hani su basmasını eleştirirken ,bunu da söylemezsek haksızlık etmiş oluruz!