Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Hesap Değişti
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.01.2010, 00:50   #8
Osmanlı
Yiğido

Osmanlı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Osmanlı Şuan Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 10.01.2010 16:55

Tecrübe Puanı: 574 Osmanlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hesap Değişti

Alıntı:
MUTLU İTİK Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Şimdi arkadaşım ben sana ne desem bilmiyorum otogar fayda getirecek diye düşünüyorsan birde şu açıdan bak şu anki otogar yeri sivas a en faydalı konumda bulunuyor neredeyse sivas ın bütün muhitlerine eşit uzaklıkta ama götürmek istedikleri yer ise ahırlar bölgesi altıdaki arazi unutmadan tapuda tanığın varsa önce git bir bak ahırlar bölgesi ile terminal projesinin arasında kalan arazi kime ait, terminal gidecekti oraya ardından köy garajlarıda ardından merkezi otobüs durağıda ardından itfaiye zaten DMO kapalı ardından orada çıkacak rantı sen düşün haaa oraya gönderilen esnafı ve oraya dışarıdan gelecek insanların perişanlığınıda. Hilton otelleri terminalin yerini istedi diyorsan oradada yanılıyorsun onlar anadoluda hangi ilde şehir merkezine yakın bir yerde işletme kurmuşlar büyük şehirler hariç adam hiltonu kursun merkeze müşterileri gitsin 3 liraya tavk döner yesin böyle bir işletme anlayışı olmayan bir müessedir hilton.
Sen diyorsunki ben 3-4 ay sivas ta kalmama rağmen görüşüyordum sorun yoktu sen hangi yıllardan bahsediyorsun buraya tarih yaz ben yazın sami beyin yurt içi ve yurt dışına yaptığı gezilerin detaylarını vereyim sivas ta göremiyorduk bile başkanı nasıl görüşelim.
Sivas halkı dinlenmeye okadar açki boş dolu farketmez, sene 1994 te bir ateş yaktılar sivas ın ocağına o günden buyana sivas lıyı dinleyen yok kardeşim
Ellerine Sağlık Ne güzel yazmışsın
Osmanlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Osmanlı'e Teşekkür Ediyor...