Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.01.2010, 14:38   #383
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 05:22

Tecrübe Puanı: 1221 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
barikat58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Chp >> Burak abi baş örtüsünü çözecek tek parti chp diyorsun ama ilginç gerçekten.Bugüne kadar kaç kere baş örtüsüne ilişkin degişiklik yapılsa anayasa mahkemesinin önünde biten chp böyle b şeyi nasıl yapacak merak konusu ? İnsanlara saygısı olmayan,inançlara saygısı olmayan,isminde halk ibaresi geçmesine rağmen halktan bi haber olan parti Abi Senide anlamak güç ya tuncay ya baykal ! Bir koltukta iki karpuz olmaz.Madem tuncay özkan diyorsun neden chp yi anıyorsun ha aklın chp de ise neden tuncay özkan diyorsun ? Siyasi özgürlüğünü kazan tarafını belli et abi !

Dışa bağlılığa gelince ; Kimse İran'ı begenmez hemen İran'a benzemeyelim iran olmayalım yaygaraları kopar bişey olsa peki İrandan bagımsız bir ülke varmı ? Dünyaya meydan okuyan Ahmedi nejad gibi başka bir lider varmı ? Dışa bagımlı olmak istemiyorsanız İran'a benzeyeceksiniz,İrana benzemek istemiyorsanız dışa bağlılığa mahkumsunuz !!!

Not : Yorumda teşbih-i beliğ sanatı kullanılmıştır....
Başörtüsü ile ilgili bundan önce yapılan çalışmaların hiçbirisi gerçekten çözecek değişiklikler değildi... Anaysanın bir maddesini değiştirmekle bu iş çözülmez, toplumsal mutabakat gereklidir... En son yapılan değişiklikte her vatandaş okuma hakkına sahiptir ibaresinin yanına üniversitede dahi diye bir cümle ekleniyor bu nedir şimdi? Başörtüsü sorunu ortadan kalkmış mı oldu bu madde ile... Bu sadece güçlendirecek bir cümledir, AKP'nin hukuk kurmayları da bunu adları gibi biliyorlardı ama iş yapıyormuş gibi göstermek CHP taş koyuyor demekti amaçları ki görüyorum ki senin mesajından başardıkları anlaşılıyor...

Tuncay Özkan ve Baykal meselesine gelince benim siyasetteki öncelikliğim Sivas'tır, Türkiye'dir, İdeolojimdir, ideolojimle uyuşan her hareketi savunurum burada alkışlarım, Sivas için Türkiye için iyi iş yapan herkesi alkışlar yaptığı iyi şeyleri de sonuna kadar savunurum, Abdullatif Şener sağ görüşlüdür, Devlet Bahçeli MHP'lidir, Muhsin Yazıcıoğlu BBP'lidir demem... Ben bir parti üyesiyim, gün gelir o partiden aday olurum olmam bu belli değildir ancak önemli olan Sivas için Türkiye için ideolojimle uyuşan kişilerin ve o fikirlerinin yükselmesidir... Yani benim Siyasi özgürlüğüm birçoğunuzdan daha fazla çünkü herhangi birisine bağlılığım yoktur benim tek bağlılığım ve tarafım -ki bunu da yeterince belli ettiğimi düşünüyorum geçmişten beri- Türkiyedir, Sivas'tır, Kemalizm'dir sanırım sizlerde bundan en ufak bir şüpheniz yok ki bir çok konuda siyasi olarak farklı düşünsekte hep hak verip hep saygılı olduk...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Kibrisli'e Teşekkür Ediyor...