Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 2009 yılında Sivas için en önemli olay neydi ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.01.2010, 19:43   #63
KAOS
Usta Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KAOS Şuan KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.06.2016 14:31

Tecrübe Puanı: 742 KAOS FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2009 yılında Sivas için en önemli olay neydi ?

Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Değerli kardeşim,olay yerinde ben yoktum,babam da dedem de amcam da dayım da yoktular.Benim hiç bir akrabam da yoktu.Bu olayı sen ne kadar kınıyorsan ben de o kadar kınıyorum.Ama ben Sivas'a aşığım,Sivas benim derdim.Bu olayın sürekli önümüze getirlmesi Sivas'ı ne hale sokuyor herkes görüyor.Ve Sivas'ın bu durumuna en ço üüzlenlerden biri de benim.Bu kadar da iddialıyım.
Ben vardım...
Şehirden kaçmaya çalışıyordum, ağzım açık ne oluyor, bu kadar insan nereden çıktı diye kendime soruyordum, tanığım insanları bu bağıran kalabalık içerisinde gördüğüm zaman anlam veremiyordum...
Sonrasın da da vardım..
Yananları tedavi etmeye çalışıyordum...
Sonrasında da vardım, kamyonlar 58 plakalı arabamın üstüne üstüne direksiyon kırılıyordu..
O anda sonrasında ve hala soruyorum neden başka şehir değil?
Neden Sivas?

Ve en önemli soruyu soruyorum:
BİR SÜRÜ İNSAN BEN DE KINIYORUM, BEN DE İSTEMEDİM, BEN DE ÜZÜLDÜM,
PROVOKASYON VARDI DİYORLAR.
AMA SİVASLILARDAN BİRİ ÇIKIP TA EY AHALİ NE YAPIYORSUNUZ DESE, TÜKÜRSE, ENGEL OLSA BU İŞİ YAPANLARA, BUNLAR OLUR MUYDU?
SİVASLI NEDEN GAZA GELEN PROVOKASYONA GELEN OLDU DA, AKLI SALİM OLAN ENGELLEYEN OLAMADI???
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KAOS'e Teşekkür Ediyor...