Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sivas 2010 Yatırım Rotası
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.01.2010, 21:38   #37
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOUN Şuan BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.12.2014 21:40

Tecrübe Puanı: 800 BOUN isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivas 2010 Yatırım Rotası

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Uzun zamandır sited girmek fırsatım olmadı;bu sıralar Sivasspor. com da geziniyorum..Bugün de acaba neler var neler yok diye siteye girdim..Göüyorum ki eski tas eski hamam..Geçen 2 yılda olduğu gibi biz yine mesaj yazıyoruz ama Sivas2ta yine henüz hiçbir şey yok;adeta yaprak kımıldamıyor...Arkadaşların bahsettiği TEKEL binası alanı oldukça geniş bir alan..Buraya bence içinde Devlet Tiyatrosu ve Kütüphanenin de yer aldığı güzel bir proje yapılabilir..Eğer G.Osman Paşa ilköğretim Okuluna yakınlarda başka bir yer bulunup okul buraya yapıla bilirse o zaman G. Osman Paşa i.ö.o. nun arsası da katılarak Büyük bir kültür Merkezi de inşa edilebilir...2. olarak Kaptan inşaatın eski terminal binasının arssını aldığını biliyoruz;acaba buraya ne yapılacak diye herkes düşünüyor...Ben bu konuda bir duyum aldım..Bu yapılacak şeyin projesi de çizdirilmiş durumda ..Ama ben görmedim...Oraya Kayseri Park türünde bir tesiisn yapılması düşünülüyormuş...Yalnız proje aynısı fdeğilmiş..Yapılacak tesisin 3-4 katına Kayseri Park tür bir şey yapılacakmış;üst tarfına ise 6-7 katlı binalar yapılacakmış..Çok ilginç bir proj düşünülüyor anlaşılan..Ben bu bahsedilen projenin bir benzerini yıllar önce görevl yaptığım D.bakırda görmüştüm..Aynı projede burada yapılacak herhalde..Merak eden İnternette Diyarbakır Galerya diye yazar ve bu tesis hakkında bilgi alır..Umarım yeni tesis ve düşünülen tesisler Sivas'ta canlılıklar yaşatır..İnanın şu sıralar Sivas'ın bu canlılığa çok ihtiyacı var..Sivas'a bir çöp dikenden Allah razı olsun...
Eski garajların bulunduğu alana,Kaptan İnşaat bir avm yapacak, üç katlı olacak bu avmnin üstünde yaklaşık 9-10 kat daireler inşa edilecek, yanlız bu daireler biraz daha farklı olacak, daha lüks, daha büyük, hatta dubleks daireler vs. Bulunduğu bölgeye canlılık getirecektir. Park City'de düşülen hataya düşmeyecekler, içerisinde geniş bir meydanın bulunduğu ve bütün katlardaki dükkanların bu alana baktığı bir proje üzerinde çalıştıklarını biliyorum, güzel olacak inşallah.