Alıntı:
Kibrisli Nickli Üyeden Al?nt?
Neye katılmıyorsun BOUN anlamadım... Halktan kopuk bir belediye başkanı iş yapmaz diye birşey yok, ben sana destek verdim... U.lan noluyo  ben mi yanlış yazıyom  son 2-3 mesajım hep "yanlış anlamışsın, aynı şeyi söylüyoruz" demekle geçti  Şaka bir yana hakikaten, görüşmeden de yapabilir Belediye başkanlığını ama bu başlığın altındaki habere bakarsan hesap değişti vekillik düşünüyor diyor... Ben de dedim ki -sizler gibi konuyu dağıtmadım, tam tersine tartışmayı kapamak amaçlı konumuza dönmek istedim- Belediye başkanlığı belki yapar ama vekilliği yapamaz, bu karakter de Sami Aydın'da yok dedim... Yani halkı dinlemeden vekillik yapamaz, o değişen hesap tutmaz... Bütün bunların dışında Sami Aydın'ın insanları terslediğini iyi biliyorum, örneklerini duydum ve kendim de yaşadım...
Bunun yanında konunun yayılmasına, dağılmasına yapacağım yardımı da tekrar kendimi yeniden ifade ederek yapayım... Doğan Ürgüp uzaktan akrabamdır, İzmir'de oy kullandım Sivas'ta olsam ve Yazıcıoğlu'nun vefadı olmasa akrabam olmasına rağmen ona oy vermezdim... Sami Aydın'a da vermezdim... Sami Aydın kazansa eleştirilerime devam ederdim ama CHP'li Halit Mete Oltulu ya da Doğan Ürgüp ya da başka bir partinin belediye başkanı kazansa 1 sene eleştirmezdim, ben de Ürgüp'e kendimce o 1 seneyi verdim, 1 tek eleştiri ya da öven yazımı ya da bir yerde söylemimi göremezsiniz 2 ay kaldı eleştirmeme ama o zaman
o zaman da askerde olacağım döndükten sonra buradan takip edersiniz artık.... 
|
Panik yapmana gerek yok abi!

Benim sana katılmadığım nokta, bu karakterle belediye başkanlığı yapabilir ama vekillik yapamaz demişsin, ben de dedim ki hayır efendim, önemli olan projesidir, hayalidir, vizyonudur, halktan kopuk olsa da bu bahsettiğimiz özellikler varsa belediye başkanlığı da yapabilir, vekillik de! Şimdi anlaştık mı?