Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.01.2010, 23:47   #11
KARAMELLL58
Usta Yiğido

KARAMELLL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

KARAMELLL58 Şuan KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 21.01.2013 18:04

Tecrübe Puanı: 1703 KARAMELLL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Çok bilmiş avukat efendi. Kendi fikrin yok mu?
Ben yorumumda başbakanın namazına mı takmışım azcık kafa patlat..
Kim olduğumu namazla dinle ne kadar ilintili olduğumu bilmeden yorum yapcağına cevap ver..
Sana soruyorum o zaman ülkenin durumu çok mu iyi?
Dünyanın en pahalı yakıtını kullandığın, kaç tane işsiz olduğun, ülkenin orayla bura bölünmüşlüğün, ceplerini dolduran, bir gecede zengin olan, babaları bakan başbakan olduğu için her bir yere yerleşen, gemiler sahibi olunan ülke kimin ülkesi?
Aç gözlerini, ülken ne halde gör,
Dindar dedelerinin atalarının kemikleri sızlıyor, onların akıttıkları kanlarla kurulmuş ülkeyi ona buna peşkeş çektiler, milletvekili sayıyor kaç tane değerinin kime satıldığını,
Açım ama olsun yinede Padişahım çok yaşa........

Bağlantıyı ben verdiğim için alındım...
Afedersin...
bakın birincisi ben kimsenin avukatı değil bu konuyada şuanakadar yorum yapmadım siyaset hakkındada yorum yapmıycamsadece celeyin söylediğniizle bi alakası olmadığını söylediniz bende çok kitap okuduğunuz halde alakası olduğunu göremediiğinize şaştım sadece bukadar ve ben efendi değil hanımefendiyim
KARAMELLL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı KARAMELLL58'e Teşekkür Ediyor...