Alıntı:
MUTLU İTİK Nickli Üyeden Al?nt?
ben şunu söyleyeyim chp 10 ay sonra bu olayı tekrar gündeme getirdi ama ne kadar gündemde tutacak bunu akp yi yıpratma çalışmalarına alet etmesinden ve olayın daha değişik yerlere çekilmesinden tedirginim sonuna kadar bu işi takip edip olayları orta çıkaracaksa haksızlıkların üstüne gidecekse sonuna kadar arkalarındayız ama sivas olaylarında ki gibi olayı başka yerlere çekmezler umarım.haklının yanında olurlar.
İsmail güneşin kamera görüntülerini mecliste bir uzman tarafından silinip silinmediği belirtilerek kamuoyuyla paylaştırabilirlerse bu kadar soru sormalarına ve olyın değişik yerlere gitmesinede müseade etmemiş olurlar
|
Ben AKP'yi yıpratmak amaçlı yaptıklarını düşünmüyorum... Eğer öyle olsaydı hemen seçim öncesiydi kaza, o zaman kullanırlardı... Ben Baykal'ın o zaman kendisinin direk olarak emir verdiğini ve araştırılmasını istediğini hatırlıyorum... Bu parti hukukun, yasanın söyledilerine göre yapılmamış araştırmayı, alınmamış önlemleri ve yapılması gerekenleri gündeme getirir, bunları yapmak, kurmak ve yürütmek onun elinde değildir, o bakımdan yıpratma amacı güdüyor gibi görünebilir ancak yapabileceği sadece yapılan yanlışları söylemektir, ondan sonrası hükümete kalmıştır...
Ötüken neyden bahsettiğini anladım ve daha önceden de söylediğim gibi bunu çözecek olan yine "bu zihniyet"... Çünkü karşı olduğun "bu zihniyet" ne zaman iktidara gelse bu bahsettiğin, CHP'nin taş koyduğuu düşündüğün sorunlar ortadan kalkmıştır...