Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.01.2010, 19:13   #148
sivaslihakan
Tecrübeli Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sivaslihakan Şuan sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 16.09.2015 21:16

Tecrübe Puanı: 755 sivaslihakan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas'tan Canlı Yayın Atağı ( Canlı Kamera Sivas, Sivaskamera )

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Belediyeye catmak için iyi bir bahane bulmuşsunuz çok beğendiğiniz sami bey kameraları ihale ederken işi bilmeyen yandaşlarına verip 2 senede atıl duruma düşmesi normal bir olaymı? Sizce bütün bu gelişmeler şu andaki belediyenin sucumu? Yoksa işini iyi yapmayan firmanın sucumu yoksa gecici iş teminatını almayan sayın sami aydının sucumu? herhalde sn sami aydın çok yakın akraban yazık olmuş doğrusu ne kadar üzülsen yeridir sivas halkı kime oy verceğini çok iyi bilir lütfen olur olmaz bahanelerle belediyemize sataşmayalım
altuntas abi seni sever sayarim büyügümsün saygida kusur etmek istemem ama üslubunu hic begenmedim nedemek sami aydin akraban galiba,ne kadar üzülsen yeridir..vs vs
neden dogrulari kabul etmiyorsunuz ben sami aydinci degilim kim calisirsa sivas icin onun yanindayim kim olursa olsun ama simdiki belediyeyi gördükten sonra sami aydinin kiymetini anladim
sen ve senin gibi düsünenlerde bir tik olusmus akp ile ilgili olumlu birsey yazildimi nedense illa muhalefet olup karalama yapacaksiniz bu zihniyeti cözmüs veya anlamis degilim inanin sami aydin akp degilde sizin partinize mensup olsaydi göklere cikartirdiniz
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla