Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
[quote=Pişekar;515377]Sonradan da yasallaşmıştır ve Atatürk'ün de söylediği gibi Cumhuriyet Halk Partisinin 1. Kongresi ve Cumhuriyet Halk Partisini doğurmış olan 4 Eylül Sivas Kongresidir. Bu nedenle, CHP için "Devlet kuran parti" tanımlaması yapılmaktadır. Bunların dışında CHP il başkanlarının aynı zamanda ilin valisi olması heralde bu partinin Türkiye Cumhuriyet'ini kurmasının en büyük örneklerinden birisidir. Kaldı ki birazdan başka bir arkadaşa vereceğim örnekler ile zaten bu ülkeyi nasıl kurduğunu da göreceksiniz. Siz çok güvendiğiniz tarih bilginiz ile Türkiye Cumhuriyet'ini kuranların hangi grup içerisinde yer aldıklarını söyler misiniz?
[/QUOTE
yalan söyleyen tarih utansın diyeyim o zaman ne söyleyebilirimki
hem öyle bir şey söylüyorsunuzki sanki o zaman başka bir parti varmışta millet chp nin arkasında yürümüş gibi anlatıyorsunuz
bu ülkeyi kuranların torunlarıyız biz ya
şimdi hepimiz onların torunuyuz diye bu aşamada chp li mi olmamız lazım
hem o dönemde birileri çıkıp bu ülkeyi biz kuruyoruz ama ilerde chp diye bi parti kuracağız ve şimdi ülkemizin kurtuluşuna vesile olan anaların bacıların başındaki örtüden dolayı sizi hor göreceğiz. o örtüleri takmaya devam ederseniz sizi üniversitelere almayacağız denilseydi kaç kişi o kongreyi kurmak için çaba gösterirdi hiç düşündünüzmü.
bu ülkeyi chp kurdu demek nasıl bir şey hiç anlayamıyorum.
çanakkalede şehit olanlar bu sözün söylenmesi için şehit olmamıştırlar buna emin olun. seyit onbaşı chp aşkına diyerek 250 kiloluk top mermisini kaldırmamıştır emin olun.
__________________
ѕєηιη нανα αттığıη уєя∂є , вєηιм яüzgαяıм єѕєя .. !!
|