Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 24.01.2010, 22:43   #529
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 14.09.2024 14:55

Tecrübe Puanı: 1353 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
YILDIRIM Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Cley kusura bakma abi senden daha mantıklı bir açıklama beklerdim...

Abi bunun neresi yanlış..? Neresi ırkçılık..? Doğru değil mi..? Filistin bayrakları başka ülkenin bayrağı değil mi..? Filistîn'e destek için sokaklara dökülen vatandaşlarımızın üzerindeki kıyafetler ilginç değil miydi..?

Sana göre herkes ırkçı bu ülkede...Avrupa tribünleri siyahi futbolcuları acayip sesle çıkararak protesto etsin, biz Pascal Nouma'ya () besteler yapım, O'nu bağrımıza basalım ama bir avuç teröristleri sevmiyoruz diye biz ırkçı olalım..

Ayrıca senin oy verdiğin adamın O'na oy vermemene sebep olacak söylediği o kadar fazla söz var ki şimdi yazmaya kalksam sayfalara sığmaz...Yani Erdoğan'ın söylediği onlarca söz normal bu söz anormal, öyle mi..?!

Ha sen dersenki eğer Türkiye için ne dediği önemli değil benim için Gazze için söyledikleri önemli o zaman O gidip Filistin'e Başbakan olsun, sende git Gazze de yaşa..
Metin kardeşim neden filistin konusunda hep böyle tavır alıyorsun anlamıyorum. Filistin yüz yıl öncesinden ''bizim'' değil miydi? bugün bir ingiliz bile insan olarak oraya yardım konvoyu ulaştımak için seferber olduysa biz neden onları ''öteki'' olrak görelim. tarihsel ve dinsel bağlarımız var? Abdullah Gülün geçen yıl söylediği bir ifadesi vardı ''oraların tapusu hala bende''... ne yazıkki zorbayla bir israil devleti kuruldu.Bu olayı bu kadar mı başkasına ait mi görüyorsunuz. benim için mardinin Hakkari nin Diyarbakır ın Allah göstermesin bizden kopması ne ise Filistin in de kopması belki o kadar acı veriyor. namlunun ucundaki savunmasız baba ve oğluna yapılan zulme hiçbirşey yapamadık bari insanlar bırakın da tepkisini koysun