Alıntı:
Ötüken Nickli Üyeden Al?nt?
Bir kötülük gördüğün zaman hiçbir şey yapamıyorsan,kalbinle buğz edeceksin.Tayyip en azından bunu yaptı.Onu yapmaya bile yüreği yetmeyenleri de gördük..
|
yav yüreği yetmiyenleri görseniz nolucak ben siyasi parti savunmuyorum bu adamın samimi olduguna inanmıyorum ayrıca ben olması gerekeni söylüyorum illa eskilere bakıpta oldugumuz yer iyi demekmi lazım .. ülkede izlediği siyaset bile belli halkı dilenci görüyor ver ekmegi al oyunu bu milleti ac bıraktı ya istediği gibi hareket eder ..kısacası bu ülke istese o işkencelerle gün geçiren ülkelere adam gibi sahip cıkar adam gibi bana hala eski hükümetleri sayıyosunuz 28 şubatcılar bilmem ne ya baslarım onlara adam olup olmayanlar belli bu ülkede Adnan Kahveci ,Recep Yazıcıoğlu,Muhsin Yazıcıoğlu,ve inanıyorum ki Başbuğ Alparslan Türkeş. bu insanlar benim için ecelleriyle ölmüş insanlar değil işte adam bunlar işte kendini devlet yoluna adamış insanlar bunlar .. tekrar diyorum isterse o ülkelerin kılına bile zarar gelmesine engel olur bazı yerlerde esip gürlemek yetmiyor...
Muhammed(S.a.v) Allah'ın(cc) elçisidir.Onun yanında bulunanlarda,kafirlere karşı şiddetlidir! [48/29]
onlar ki efendimize hakaret ettiler küfür ettiler Ümmeti Muhammed neredeydi bu Müslüman ülke neredeydi anca laf anca başka bir halt yok bu ülkede bakın ben ne arabistanla kıyaslıyorum ne baska bişey ben bu ülkeye bakarım onlara karşı dik durabildikleri günde gelir elbet olmadı zaten o durumlara biz düşeriz o zaman böyle dediğinizide görürüm en azından bunu yapıyorlar dersiniz ..öte sokakta bacılara tecavüz edilirken .
selametle.