Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - 6 kolonda 6 tane 5 tutturdu
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 28.01.2010, 20:10   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 944 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart 6 kolonda 6 tane 5 tutturdu

Sivas’ta yaşayan bir vatandaş, Süper Loto’nun 21.01.2010 tarihli çekilişinde 6 kolonda da 5 bilerek 16 bin 539 TL kazandı.

Sivas’ta her hafta 6 TL’lik Süper Loto kuponu yapan ve hep aynı 5 rakamı yazan Bingöllü Mehmet Aydın, geçtiğimiz hafta 6 kolonda da 5 bildi. Kuponun yatırıldığı Emre Ticaret’in işletmecisi Yalçın Ünüvar, Aydın’ın her hafta banko numaralar oynadığını ve geçtiğimiz hafta çekilen Süper Loto’da bu 5 numaranın denk geldiğini belirtti.Ünüvar, “Şans oyunlarına oldukça düşkün ve sürekli banko numaralar oynayan birisidir. Böyle oynamasının ona bir yararı olmayacağını düşünüyorduk. Ancak gördük ki vatandaş şans oyunları tarihinde bir ilke imza attı.

6 kolonluk oynadığı kuponda 6 kolonun 6’sında da 5 bilerek toplam 16 bin 539 TL para kazandı” dedi.
Çevresine borcu olduğunu ve fotoğraf çektirmek istemediğini belirten Mehmet Aydın ise, “Her hafta aynı numaraları oynayıp 6 TL’lik kupon yaparım. Sadece bir rakamı değiştiririm. Geçtiğimiz hafta da tüm kolonlarda 5 bildim. Biraz daha şansım olsa büyük ikramiyeyi kazanabilirdim. Paranın bana çıktığının bilinmesini istemiyordum. Çevreme biraz borcum var” diye konuştu.
Geçtiğimiz hafta 21.01.2010′da çekilişi yapılan Süper Loto’da 2.292.472,53 TL devretmişti. 5 bilen 114 kişi ise kişi başına 2.756,55 TL kazanmıştı.

Bizim Sivas Gazetesi
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...