Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 04.02.2010, 19:53   #631
Kibrisli
Usta Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kibrisli Şuan Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22

Tecrübe Puanı: 1239 Kibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDIKibrisli TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

Alıntı:
sonüye Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Müslümanım ve Türküm akpartiye oy verdim yine veririm. Kimse oy verdiğim partiden dolayı müslümanlıgımı ve türklüğümü sorgulayamaz.
Peki benim yukarıda yazdıklarıma diyeceğin birşey var mı?
Yani şunlara:

-Başbakan partilileri tarafından "Peygamber" yerine konuyor, peygamber yerine koyan kişi ihraç edilmiyor tam 1 sene görevine devam ediyor sonrada AKP listesinden il genel meclisi üyesi oluyor... Gerçi il başkanı olduğu ilin halkı cezasını kesiyor ve AKP Aydın belediyesini CHP'ye kaptırdı ama ceza vermek yerine mükafatlandıran Tayyip Erdoğan dün zorunlu kalınca 2,5 sene sonra istifasını istedi buna ne diyeceksiniz?
- İçerisinde "Tayyip'i üzmek Allah'ı üzmektir" diye bir şiirinde yer aldığı bir kitap MEB'in okullarda okutulması gereken yan kaynak olarak gösterildi buna ne diyeceksiniz?
-Bacımın örtüsünü parti bayrağı yapıp, bunun üzerinden nemalanmaya çalışan bir anlayışı, insanlar hak ekmek iş deyip kendisini sıkıştırırken eşinin dini yaşama şeklini siyasete sokan bir başbakan hakkında ne düşünüyorsunuz,
-Bu kadar din din din, İslam İslam İslam, Müslümanlık, Müslümanlık, Müslümanlık diyen bir hükümet Irak'ta onlarca Müslümanın öleceğin bile bile o savaşta kullanılacak silahları Türkiye'den geçirmek istedi, bomba atacak olan uçakları Adana'dan havalandırmak istedi buna ne diyeceksiniz?
- Filistini bombalayan uçakların İsrail'li pilotları Konya'da eğitiliyor, bunu bu hükümet sağladı, buna ne diyeceksiniz? Sizce "One minute" demek mi doğru tepkiydi yoksa o bombaları atan pilotların yetiştirilmesini engellemek mi?
- Peygamber efendimize küfreden karikatürlerin sahibi Türkiye'nin oyu ile NATO genel sekreteri yapıldı bu kadar Müslüman geçinen başbakan neden oy verdi. ROJ TV'de aynı ülkeden yayın yapıyor...
Kusura bakmayın ben sizin Türklüğünüzü ve Müslümanlığınızı sorgulamam, Müslümanlık ve Türklük verdiğiniz oyla ölçülmez ama Müslümanım hem de dindar bir müslümanım diyen bir cemaat, Müslümanların hakkını savunmuyor tam tersine haklarının yenmesine, ölmelerine vesile olacak hareketler yapıyorsa ben de sorguluyorum müslümanlığını ve Türklüğünü bu iktidarın... Siz yazdıklarımı tekrar düşünün ve eğer Müslümanlığı savunduğu gerekçesi ile oy veriyorsanız tekrar düşünün derim...

Saygılar...

üzä kök tänri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun ilingin törüngün kim artatı udaçı erti?
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif