Alıntı:
ruzgarkayin Nickli Üyeden Al?nt?
LaEdri
Hakaret degil soru var orda "Müslüman verir mi? Türk verir mi?" diye soru sordum! Hakaret ettiğim yer neresi onu bi zahmet yaziver , farkinda olmadan kusur etmis olabilirim, ama önce bileyim. [/b]
AKP partinin ettigi lafa kanan çok insan oldu, yukarda da yazdim bir zaman ben de bunlari adam zannettim dedim. AKP'ye oy verene onun kelamina aldanana kizmak benim işim değil, hepimiz beseriz zaman olur şaşariz.
"Acizce" olan şey neymiş söyle de öğrenelim, ilk yazdigima "şaçma" dedin alti boş, ikincisini "hakaret" saydin temel yok, ben burda sen yazdiklarima sifat uydurasin diye yazmiyorum, yazdiklarima cevabin varsa ver, yoksa uzatip sinir bozma.
|
Müslüman Ak Partiye oy verir mi,vermez!Demek ki bu oyu verenler Müsliman değil..
Acizce olan şey,başkalarının demokratik haklarından dolayı sorgulamak,değerlerine,inancın a daha da olmadı ırkına sataşmak!