Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 05.02.2010, 02:38   #638
ruzgarkayin
Yeni Yiğido

ruzgarkayin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ruzgarkayin Şuan ruzgarkayin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 27.04.2010 02:30

Tecrübe Puanı: 0 ruzgarkayin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

bilal kose bana öğüt verecek yasta misin sen? Çocuğumun okuduğu bacilarimin hocalik yaptiği okulu senden mi öğrenecem.

al vidyosunu seyret hocanin, Müslümanligi yanlis ağizlardan öğrenme günaha girersin, kendi atan deden bu gavur uşaklaridan 50 defa ustudur, dedenden ögrendigi bir Fatiha suresi papaya hazret diyen hocanin verdigi 100 dersten ötedir: [Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

sonüye Oy verenin Müslümanliğina Türklüğüne laf söyleyen mi var, okudugunu iyi anlamamissin, ben öyle rakama bakip aklimi şaşmam, %99 haşa Allah yoktur dese %100 dese ben de yok mu diyecem. Cenab-i Allah'in bana verdiği akil var, eksik yada fazla ben o kadarindan sorumluyum, rakama niye bakayim. Sen de diğer bazı arkadaşlar gibi soruyu dahi ahkam zannetmişsin, söz söyleme ihtiyaci duydunsa 2 tane soru var orda soruya cevap ver.

LaEdri hala cevabini duyamadim, anlasilan Türklüğünü Müslümanliğini AKPye dayandirip savunmayi becerecek laf bulamadin.

AKP başkanı Abdullah Gül demedi mi ne mutlu Türk'üm demek ilkelliktir diye, Tayyip Erdogan dahil bir tane milletvekili çikip da ben onurumla şerefimle Türküm, her yerde Türküm derim diyebildi mi? Al sana AKP, Kürt açılımı kahramanı AKP, pkklilarin davulla zurnayla karşılandığı hükümet AKP, aponun bulgura kaşık çaldığı katil kardeşi talabaninin ıraka gidip de elini sikan yüzünü öpen AKP, Türklükten konuşmadan önce bunlara bi cevap ver de neymiş Türklükten anladigin onu bi anlayalim.
ruzgarkayin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif