Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.02.2010, 07:45   #21
Meraküm
Yiğido
NO AVATAR

Meraküm Şuan Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 22.02.2010 11:21

Tecrübe Puanı: 587 Meraküm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Tren kazası, 1 ölü 2 yaralı

Alıntı:
Urumçi Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Sevgili Meraküm şol sebepten o halde "AKP" ağızıyla konuşup iktidarı biraz eleştirsen diyorum. Lakin uzun zamandır görüyorum mesela geçenlerde Sn. Topçu çıkıp gene muhalefeti eleştirdi. Sanki bu ülkeyi muhalefet yönetiyor gibi sürekli Muhalefeti eleştiriyor Sn. Topçu. Muhsin başkan kalmadı vefat etti malesefki... Yerine Ankara'da kendi partisinin başkan adayını destekleyeceğine Melih Gökçek'e methiyeler düzen, Amerika'yı en iyi müttefiki olarak yorumlayan, her fırsatta muhalefeti özellikle MHP'yi eleştiren(AKP sanıyordum halbusiki bu ülkeyi yöneten), DTP'ye kapılarını açabileceğini söyleyen bir başkan ve BBP geldi. Sonra mesele geldi Bahçeli'nin iki yüzlülüğüne, onu bunu bilmem ama Alperenler şu son dönemle bizim kalbimizi çok kırıyorlar, düşmandan beklerdik ama dostlarımız bunu yapınca elimiz kolumuz bağlı üzüntü duyuyoruz sadece...

Neyse efenim gelgelelim o sürece, o süreç hakkındaki bir sürü yazı yazmıştım okuma zahmetine katlansaydınız görüşlerimi görürdünüz. Hah bir de hemzemin geçitlerde sürücüler çok dikkatli olmalı yoksa MHP öldürür valla onları
Başta Particilik yapan sensin
Meraküm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla