Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 08.02.2010, 16:07   #681
LaEdri
Usta Yiğido

LaEdri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

LaEdri Şuan LaEdri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1337 LaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDILaEdri TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Bugün seçim olsa kime oy verirsiniz?

1-Ben Sami Aydın dışında Ak Partiye oy vermişliğim yok.Senin hala anlamak istemediğin noktaysa,insanların verdiği oylara binaen Türklük ve Müslümanlık ölçmek ki bu ne senin ne benim ne de kimsenin haddi.Sen bu konuda ciddi ciddi haddi aştın.

2-Kürt açılımını destekleyenlerin Türklük onuruna sahip olmadığı düşüncen de akıl alır bir düşünce sistemi değil.İlla bu noktadan çıkacaksak yola,Sivas'tan öteye gidip oy isteyemeyenlere oy vermek de Türklük onuruna aykırı olmalı değil mi?

Tayyip Erdoğan İmam-Hatip kökenlidir.Hem de en güzel olduğu yıllarından.Bu yüzden din üzerinden onu vurmaya çalışmak nafiledir!Adam namaz kılsa,oruç tutsa,Kuran okusa,sömürü yapıyor oluyor.yahu adam taa ortaokuldan beri bunları yapıyor,ne sömürüsü!

İstediğinize oy verin,ben saygı duyarım..Aynı saygıyı karşımdakinden de beklerim.Türküm,çok şükür Müslümanım da,namazımı da kılarım,Kuranı da okurum,zekatımı veririm,kurbanımı keserim.Allah bana bunları ihsan etmiş,sen kimsin de benim imanımı sorguluyorsun.Pehh!