Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 14.02.2010, 12:09   #1455
Dilsad Hatun
Usta Yiğido

Dilsad Hatun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Dilsad Hatun Şuan Dilsad Hatun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 29.10.2010 21:09

Tecrübe Puanı: 1125 Dilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yokDilsad Hatun Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
seva Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
Onların anlamasına fırsat verildi be sende kendini kandırma aç tarihi oku bu ne be Türklerin sanki hiç suçu yokmuş gibi konuşuyorsunuz ya utanın ben bir askerden dinledim siz hala yok kürtler anlamıyor yok kürtler ülkesine ihanet ediyor yok kürtler dağdan inmiyor yok kürtler ülkesinin kiymetini bilmiyor yok bilmem ne bilmem ne sanki Türklerden yokmuş gibi bırakın kendinizi kandırmayı kendimize bakalım önce biz onlar için neler yaptık neler yapıyoruz kendimize bakmadan önce başkalarını suçlamaya alışımşız iyi valla....

Bir kaç gün yoktum ama cevap vericem sana,

Önce haddini bil benimle konusurken be li filan konusma!
Kusura bakma ben Tarihimi iyi okuyorum , bak sana bir Üstadi önericem Kadir Misiroglu , konusmalarini dinlersen bile Tarih'te bize ihanet etmeyen sadece Türk Milleti dir diye söyler. Kürtler kadar kendini Türk zannettiren insanlar'da var ben buna itiraz etmiyorum ki önce bir anla ne yazdigimi ,
Neler yaptik ve neler yapmiyoruz he , vay be sen baya aldanmissin tv'deki hikayelere .
Tayyip Erdoğan: Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet dedik. Buna karşı çıktılar. Karşı çıkanlar istediği yere gitsin.

Ilginç
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Dilsad Hatun'e Teşekkür Ediyor...