Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Gümüşdere'lilerin sohbet alanı.
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.02.2010, 15:27   #4587
yiğidoturan
Usta Yiğido

yiğidoturan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yiğidoturan Şuan yiğidoturan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 28.07.2014 12:58

Tecrübe Puanı: 1061 yiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDIyiğidoturan TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: GÜMÜŞDERE'LİLERİN SOHBET ALANI

Hayırlı Cumalar ALLAHIM!
Bana dilimle değil halimle vazetmeyi nasip eyle Yarabbi!ALLAHIM!Bana bir insanın elinden tutmadan önce kalbinden tutmanın sırlarını öğret Yarabbi!ALLAHIM!Okuma öğrenme öğrendiklerimizi uygulama aşkımızı salgın ve saygın bir hastalığa dönüştür.Yarabbi!ALLAHIM!Bizle ri dünlerde kaybolmaktan muhafaza eyle yarına kalabilenlerden eyle yarabbi!ALLAHIM!Dinimizi dünyanın mehri yapmaktan acıkınca da inançlarımızı yemekten cümlemizi muhafaza eyle Yarabbi!ALLAHIM !Beni beni benim önüme engel olmaktanBeni benim hayatımın kemirgeni olmaktanBeni bana yalan söylemekten muhafaza eyle Yarabbi!ALLAHIM!Bakışımızı ibretSukutumuzu hikmetKonuşmamızı sanat ve marifete dönüştür Yarabbi!ALLAHIM!Boşa bakanlardanBoşa susanlardanBoşa konuşanlardan eyleme Yarabbi!ALLAHIM!Zenginlerimizi hamiyetsizFakirlerimiz gayretsizAlimlerimizi amelsizİdarecilerimizi adaletsiz bırakma Yarabbi!ALLAHIM!Kandillerimizi hakiki kandilDüğünlerimizi hakiki düğünBayramlarımızı hakiki bayram eyle Yarabbi!ALLAHIM!Cehalet zaruret ve ihtilafa karşı açmış olduğumuz ikinci kurtuluş savaşımızda bizleri mansur ve muzaffer eyle Yarabbi!ALLAIM!Milletimizi idarecilerimizin önüne engel olmaktanİdarecilerimizi de milletimizin önüne engel olmaktan muhafaza eyle Yarabbi!Bizleri devlet -millet bütünlüğüne ulaşmamızı nasip eyle Yarabbi!ALLAHIM!İdarecilerimiz in feraset merhamet ve basiretiniHalkımızın da hürmet hizmet ve hamiyetini artır Yarabbi!ALLAHIM!Her sabah güneşi üzerimize yeniden ışıklandırıp günümüzü pırıl pırıl aydınlattığın gibiHer sabah içimizdeki güneşi de yeni ümitler yeni hedefler ve yeni heyecanlarla üzerimize ışıklandır Yarabbi!ALLAHIM!Bizleri ilim açlığı ihsan buyur Yarabbi!Suya ekmeğe olan iştahımız gibi kıyamete kadar kapanmayan bir kitap okuma iştahı ihsan buyur yarabbi!ALLAHIM!Hayatımızın her anında namazda gibi ilahi huzurda olduğumuz bilincinden ayırma yarabbi!ALLAHIM!Semalarımızı bayraksız bizleri hürriyetsiz camilerimizi cemaatsız cemaatimizide ilim ve hikmetsiz bırakma Yarabbi!ALLAIM!Çalışmalarımızı bir ibadet bilinci ve ibadet huzuru içinde yapmayı nasip eyle Yarabbi !ALLAHIM !Bizleri her daim hem kavli hem de fiili dua yapmayı nasip eyle Yarabbi!ALLAHIM!Dahili ve harici düşmanlardan sana sığındığımız gibi cehaletin tembelliğin kapasite israfının şerrinden de sana sığınıyoruz bizleri muhafaza eyle Yarabbi!ALLAHIM!Sistematik çalışmayı en büyük zevkimiz en tatlı lezzetimiz en birinci yaşam ilkemiz haline getir Yarabbi!ALLAHIM!Önce haktan sonra haksızlıktan korkmayı nasip eyle Yarabbi!ALLAHIM!Bizleri midemiz kadar aklımızıDilimiz kadaar da el ve ayaklarımızı çalıştırmayı nasip eyle Yarabbi!ALLAHIM!Bizlere Malazgirt Çanakkale ve istiklal zaferleri gibiEkonomik ilmi fikri siyasi ahlaki zaferrler ihsan eyle yarabbi!ALLAHIM!Yetenek israfındanKapasite israfındanZaman israfından ve israfın her türlüsünden muhafaza eyle Yarabbi!AMİNCUMANIZ MÜBAREK OLSUN RABBİM DUALARIMIZI KABUL BUYURSUN SELAM VE DUA İLE
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 4 Kullanıcı yiğidoturan'e Teşekkür Ediyor...