Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 25.02.2010, 13:23   #8
ozanberk2010
Yiğido
NO AVATAR

ozanberk2010 Şuan ozanberk2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2011 01:06

Tecrübe Puanı: 591 ozanberk2010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bitsin artık bu kavgalarınız,yeter!

Her geçiş dönemi sancılıdır. evet 60-70 yıldır antidempkratik şekilde yönetilen bir ülke artık bir geçiş sürecinde. demokrasi belirtileri görülmekte. Elbette yıllarca antideokratik yönetimi savunanlar bu belirtilerden rahatsız olacaklardır,karşı çıkacaklardır. Ama halk artık uyanmaya başladı gibi.Artık insanlar dili, dini,etnik kimliği ne olursa olsun barış içinde yaşamanın zamanıdır diyor.40 yıl öncesi olsaydı diyorsunuz ama sivasta yaşadınızmı bilmiyorum.40 yıl öncesinde insanlar kimliklerini saklamak zorundaydı ki ben ve benim gibi birçok sivaslıda alevi olarak kimliklerimizi saklamak zorundaydık. her ramazanda oruç tutmak zorunda kalıyorduk yada gizli gizli yemek yiyorduk,çevremiz camiye gidiyor diye bizde gitmek zorunda kalıyorduk gitmezsek dışlanıp hakaretlere tacizlere uğruyorduk( hayır böyle değildi diyenlerin aklına limon sıkarım).aleviyim diye önüm kesilip az dayak yemedim hemde çokkkBabamın girişimleriyle yapılan camide babamın cenaze namazını kıldırmadılar.bu ülkenin eğer geleceğini düşünüyorsanız ve vatanseverim diyorsanız bu açılımı desteklemek zorundasınız.elbette noksanlıklarda olacaktır ama şimdiye kadar hiçbir hükümet bunu yapmaya değil ağzına almaya bile cesaret edemedi.bugün pkk ile yapılan mücadeleye nekadar para gittiğini bilen varmı ve bunun yanında kaçtane evde ağıtlar yakılıp kaç eve ateş düştüğünü bilen varmı.evet arkadaşlar ülke her yönden şaha kalkması için noksanlıkların olmasının yanında eleştirirkende dikkatli olunmalı.deniz baykal sivasa gelecek diye duyurular yapılıyor. ilginç. ya adam tam bi türkiye düşmanı gibi davranıyor.ben bu adamın ciddi ciddi türkiyeli olduğundanda şüphelenmeye başladım. bırakın sıradan vatandaş olarak gelsin çeksin gitsin ne reklamını yağpıyorsunuz.özellikle sivas halkı artık uyansın. nice acılar çekti sivaslılar. vurulan damgalar hala alınlarımızda.dini,dili,etn,ik kimliği ne olursa olsun kardeşce birlikte yaşamak dileğiyle.......herşey türkiye için herşey sivas için.
ozanberk2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla