Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Resim ve Ebru Sergisi açıldı
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.02.2010, 00:00   #1
Sivaslilar.Net
Site Habercisi
NO AVATAR

Sivaslilar.Net Şuan Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 935 Sivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz seinSivaslilar.Net kann auf vieles stolz sein
Standart Resim ve Ebru Sergisi açıldı

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün katkılarıyla Hanımlar Kültür Merkezi’nde düzenlenen resim ve ebru sergisi dün açıldı.

Serginin açılışına Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Vali Yardımcısı Kemal Şahin, il protokolü ve çok sayıda kursiyer katıldı.
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Hanımlar Kültür Merkezi’nde,
Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü katkılarıyla devam eden resim ve ebru kurslarında
22 kursiyer tarafından ortaya çıkan başarılı çalışmalar Atatürk Kültür Merkezi yanında bulunan Devlet Güzel Sanatlar Galerisinde görücüye çıktı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla start verilen serginin açılışında bir konuşma yapan Vali Ali Kolat ve Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, bu tür kursların gerekli olduğunun altını çizerek açılan serginin hayırlı olması temennisinde bulundu.Daha sonra açılış kurdelesini kesen Vali Kolat ve Başkan Ürgüp davetlilerle birlikte sergiyi gezerek yapılan çalışmaları incelediler.
Hanımlar Kültür Merkezi bünyesinde kurs gören 22 kursiyer tarafından hazırlanan sergide 104 adet yağlı boya tablosu, 22 adet ebru sanatı ve 48 adet kumaşa yapılmış ebru sanatı yer alıyor.
Dönem sonu nedeniyle organize edilen sergi 3 gün boyunca açık kalacak.

Sivas Hürdoğan
Sivaslilar.Net isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar Sivaslilar.Net'e Teşekkür Ediyor...