Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Günün resmi
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 26.02.2010, 11:15   #2399
Klimasuyu
Usta Yiğido

Klimasuyu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Klimasuyu Şuan Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır

Tecrübe Puanı: 1464 Klimasuyu isimli Üye Tecrübe Puan?n?zını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Günün resmi

[Üye Olmayanlar Linkleri Göremez. Üye Olmak İçin Tıklayın...]

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde göstericiler Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu'nda asılı Türk bayrağını indirerek, yaktı. Göstericiler, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilerin görüntü almasına da engel oldu. Habur'dan Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra serbest bırakılan PKK'lıların da aralarında bulunduğu Demokratik Toplum Partisi (DTP) üyelerince düzenlenen mitingin ardından izinsiz yürüyüş yapmak isteyen gruba, polis müdahale etti.

Türk bayrağını yakan adamları serbest bırakdıttırıp () İçişleri Bakanın savcıları ayarlasın sonrada yapılan şovları izlemekten başka birşey yapmayan Başbakan G-20 Zirvesi'nde kameralara bakın nasıl yakalanıyor..(Ya da poz veriyor!)

Benimde burnuma propoganda kokusu geliyor bunu izlerken.. Yani seçmene demek istiyor ki sayın Başbakan "Ben pkklıları serbest bıraktırdım bayrağımızı yakmalarına da izin verdim ama ben bu ülkeyi bu bayrağı çok seviyorum siz bakmayın onlara"

Ve bizim sitemizin üyelerinden GüNaY nikli vatandaş da bunları yiyor..

Yine de "Önce vatan-millet" diyen ve bunları yemeyen BİRİLERİ VAR..!
Klimasuyu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 2 Kullanıcı Klimasuyu'e Teşekkür Ediyor...