Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 03.03.2010, 15:53   #13
ozanberk2010
Yiğido
NO AVATAR

ozanberk2010 Şuan ozanberk2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 04.07.2011 01:06

Tecrübe Puanı: 582 ozanberk2010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Somuncu Baba Sebil Ekmeği dağıtıldı

Alıntı:
ayten58 Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster
yanılıyosun abircan efendi ben somuncunun torunuyum sivastaki şahin eczane torunu milli sünnetçi kemal özkan torunu sultanbeylideki karabağ bir market ve karabağ iki market torunu istasyon caddesindeki hastane tarafındaki dükkanları sahibi dayımdır kendisi torunu daha sayardım ama yeri değil yine beni çıldırtma istersen edebinle otur somuncu baba hep vardı ve var olacakta tıpkı veysel babanın var olduğu gibi o zaatda bir dönem yaşadı ve hakkın rahmetine kavuştu tıpkı veysel bab gibi hatta adresini verde sana kitaplarını göndereyim ha ne dersin hulusi efendiye hele hiç dilini uzatma oda bu sülalenin damadıydı mekanı cennet olsun çok sevdiğim ve saygı duyduğum bir zaatı muhteremdi beni az dolaştırmadı darende içmecelere kadar götürdü tedaviim için nuur içinde yatsın sen susmayı denesen bence daha hayırlı olur nedersin en azından milletin sinirini kaşımazsın.
yav sen neyin reklamını yapıyorsun. datuınların marketlerinin reklamınımı)))) allah akıl fikir versin ne diyeyim
ozanberk2010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla