15.03.2010, 20:21
|
|
Usta Yiğido
Dilsad Hatun Şuan
Son Aktivite: 29.10.2010 20:09
|
Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?
Alıntı:
bilgin_58 Nickli Üyeden Al?nt?
Ben Allah'tan gelen afatlara kesinlikle sevinemem, çünkü ben bu yazıyı yazarken benim başıma bişey gelmeyeceği garantisi yoktur,
Ordaki ölenlere Allahtan rahmet kalanlara sabır diliyor, bir an önce yaralarının sarılması taraftarıyım,
Goramaz kardeşim ya sen yazıyı okumadın yada kendince yorumluyorsun,
Bizim kırgınlığımız, gerçek vatansever kürt kökenli vatandaşlarımıza değil, kendi anlaşıyışına göre kendini iyi bişey yaptığında kürt, kötü bişey yaptığında türk addeden, devletin otobüsünü, vatandaşın dükkanını, yakıp yıkan aşağılık insanlaradır, çanakkalede sakaryada omuz omuza çarpışan vatanı hainlerden kurtaran o değerli kürt kökenli kardeşlerimize kesinlikle değildir,
Yoksa benim doğu ve güneydoğuda onlarca kürt kökenli vatansever arkadaşlarım var, telefonlaşırız, bazan ben onlara giderim, bazan onlar beni ziyarete gelirler,
|
Onlar cahil , onlar yoksul , onlara yardim eden yok , okullari yok , kendi özel kanallari yok , is verenleri yok , yok'ta yok anlican hemserim....! yaptiklari hainliklerin sebepleri bunlar olsa gerek , malum her soyledigimizde bu cevaplari aliyoruz'da . Terkedilmis bir bölge -i- Misssss ...
Allah'tan istisna durumlar varda Kürt 'lerin bir bölümü bu vatan hainlerin tarafindan degil ..Hamd-Olsun!
Sen ne yazarsan yaz , O ne yazarsa yazsin , böyle gelmis böyle gidicek ... gariban Kürt , asagilanan Kürt , okulsuz Kürt , parasiz Kürt 
Romanlara Toki sözü vereceklerine gidip Kürt vatandaslarimiza yapsinlar önce , sokaklarda bir süre sessiz kalir ...
|
|
|