Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 16.03.2010, 16:13   #1494
goramaz
Usta Yiğido

goramaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

goramaz Şuan goramaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.08.2025 22:38

Tecrübe Puanı: 1379 goramaz BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: ''Kürt Açılımı'' Nedir ?

Alıntı:
Dilsad Hatun Nickli Üyeden Al?nt? Mesajı Göster

Marslari ne karistiriyon hoca , onlari yazan kim . Görev verilsin giderim , kacmakla olmaz bu isler , hep ayni hikaye ..giden kaciyor Mus..
Bir kere ne Hakkin var'da bana helal etmiyorsun , Din ögretmeniymissin birde.
Ozan'lar konusundan bahsediyorsun , he Allah sahit ben onu genel yazdim , senin ismini yazmaktan cekinmem Ülkücülerin hakkindaki Türk Birligi hakkindaki asagilaci kendini begenmis yorumlarini tekrar oku sonra bana gel Kul hakkindan bahset , o zaman seninle hesaplasiriz!
sen sensin ben Benimdir, Benim Vatanseverligi ölcemezsin diyorum anlamiyorsan'da tekrarlarim.

Fukaranin cocuguymus, iste ben bunu anlatmaya calisiyorum , sadece onlar'da yok fakirlik fukaralilik yok , bunu benden daha iyi bilmeniz gerekir , malum Türkiyede yasiyorsunuz ya...!

Hepsi degil tamam katiliyorum ama bu teror'e katilanlarin cogu onlardan cikiyor bende bunu israr'la soylerim, hiç kimse'de tersini sôyliyemez .
Sisteme adapte olanlar var masaAllah her uygulamadan bizlerden fazla yayarlaniyorlar , Haklari'da zaten , herseyi carpitmaya gerek yok!
Gençleri kazaniyorsun , belli belli...

Görûnen Köy kilavuz istemez .

Cevabin varsada özel'den ilet , biktim sana yazmaktan.

sen benim mesajlarımı doğrudan veya dolaylı yazınca sana cevap vermek zorunda kalıyorum .zira sana yazmak artı yazdıklarımı şerh etmek beni yoruyor.

ozanlardan bahsetmiyorum. çok çok önce olan bir olaydı. tabi haberin yok o ayrı.

mümin elinden ve dilinden zarar gelmeyendir. sana hakkım geçmedi sen benim hakkıma girdin ..sözlerinle benim fikirlerime değil işime ve kişiğime laf ettin dayanak istemiştim yazmadın. bu sebepten hakkım helal değildir.hakkım yoksa zaten problem yok ama eğer varsa ilahi divanda görüşeceğim sizinle..

gençleri de çok şükür kazanabildiğimi kazandım yaşantılarımı da senle paylaşacak değilim her şeyde olduğu gibi burda da bilmeden hüküm veriyorsun senin tarzın bu .ne özleden ne de genelden cevap vermek istemiyorum .kendi doğrularından başka bir doğru görmüyorsun.benim mesajlarımı kullanıyorsun , sonra yazmışsın: ''sana cevap vermekten bıktım''.. sanki seni takip eden var da .

diğer arkadaşıma;

kürtlere de kimsenin taviz verdiği yoktur. Bu ülke tuhaf zaten.. başörtüsünden laiklik sarsılır kürtçe konuşuldu diye ülke bölünür.

yıllar önce aşağılan zenciler bugün amerikayı yönetiyor ne oldu bölündü mü amerika.
akp iyi ya da kötü yönetti süreci bu tartışılır.. ama doğuda bir problem size göre yok bana göre var.. FAKİRİN FUKARA nın çocukları şehit oluyor 30 yıldır(kürtleri kastetmedim )bu bile bir problem değil mi?yöntemleri değiştirmek gerekiyor..

kürtler başbakan oldu cumhurbaşkanı oldu ,doğrudur, kürtler bu ülkeye ne verdi diyenlere de cevaptır bu söylediğiniz.ama ya olamayanlar okuma yazma bilemeyen ekseriyeti cahil ve kullanılmaya müsait bir potansiyel varsa orda devletin bu negatif durumu düzeltmesi geremez miydi?

ha onlar nankör deyip kesip atarsınız bişey diyemem..