Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Suçlu ayağa kalk
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 19.03.2010, 00:03   #8
MUTLU İTİK
Tecrübeli Yiğido

MUTLU İTİK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

MUTLU İTİK Şuan MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 13.07.2015 18:04

Tecrübe Puanı: 708 MUTLU İTİK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Suçlu ayağa kalk

Ben konunun gerçekliği ne derece doğru bilemiyorum. Ama şahsım adına söylüyüm ben SİVAS POSTASI denen gazetenin dürüst bir basın yayın organı olduğunu düşünmüyorum. Bu nedenledirki bu tarz haberlerin herzamanki gibi resmi belgelerini basında gördükten sonra yorum yapabilirim.
--------------------------------------------------------------------------------
mesela 10-01-2010 tarihli haberleri
Belediye kamplumbağa ile yarışıyor

Vatandaşın sorularına 287 günde cevap veriliyor

Bürokrasinin, müracaatları yerine getirmeye ilişkin 2009 performans raporu yayınlandı.

Başbakan Tayyip Erdoğan'a sunulan Bakanlıklar ve yerel yönetimlerin hızıyla ilgili rapora göre; 2009'da 384 bin 852 başvuru yapıldı. Başvuruların 47 bini yazılı posta yoluyla ulaştı. Başbakanlık ortalama 1 günlük işlem süresiyle yüksek performans sergilerken, Dışişleri Bakanlığı 12 günle bakanlıklar performans listesinin sonunda yer aldı. Raporda valilik ve belediyelerin refleksleri de ölçüldü.

Müracaatları ele almada en hızlı davranan 'sıfır işlem süresiyle' Bartın, Isparta ve Kastamonu valilikleri oldu.
Ankara Valiliği'nin işlem süresi 1, İzmir ve İstanbul Valilikleri'nin ise 3 gün olarak belirtildi. Valilikler listesinde son üç sırayı 26 günle Kayseri, 24 günle Mardin, 66 günle de Sinop aldı.

Pankartlarda, Bilboardlarda, Yemeklerde ve Plaketlerde, yatırımcının önünü kesmekte her zaman bir adım önde olan ilimizde durum içler acısı. Sivas Belediyesi ise 287 günle sonuncu oldu.

Sivaspostası
--------------------------------------------------------------------------------
Bu da 12-02-2010 tarihinde yukardaki haberin yalan olduğunu resmi verilerle çürüten haber.
Sivas'ta BİMER' e başvuranlar hızlı işlem görüyor

Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER), tarafından 2009 yılı yıllık faaliyet raporunda yayınlanan verilerde Sivas Belediyesi yapılan işlem hızında ilk sıralarda yer aldı.

BİMER, tarafından 2009 yılı içerisinde yapılan başvurular ve bunlarla ilgili yapılan işlemlerle ilgili yıllık faaliyet raporu yayınlandı.
Bu raporda, BİMER'e gelen başvuruların 166 bin 13'ü bakanlıklar, 131 bin 799'u valilikler, 9 bin 911'i ise belediyeler tarafından değerlendirildiği öğrenildi.
Buna göre, Sivas Belediyesine 2009 yılı içerisinde 287 müracaat yapılırken bu müracaatlardan 270 tanesine işlem yapıldı. 9 müracaatın geçersiz sayıldığı, 8’nin ise beklediği öğrenilirken, bu müracaatların bir gün gibi sıra bir sürede alındığı bildirildi.
Vatandaşların yaptığı müracaatlar, BİMER sisteminden alınarak değerlendiriliyor ve sadece 1 gün içerisinde değerlendirilerek işlem yapılıyor.
2009 yılı içerisinde Sivas Valiliğine 2 bin 585 adet başvuru yapılırken bu başvurulardan 2 bin 246’sının işlem gördüğü 103’ünün geçersiz sayıldığı, 56’sının ise beklediği öğrenildi. İşlem yapma süresinde Sivas Valiliği 2 gün ile Sivas Belediyesi’nin altında kaldı.

Sivas Hürdoğan

yorum sizlerin.
MUTLU İTİK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki Kullanıcılar MUTLU İTİK'e Teşekkür Ediyor...