Warnung: Illegal offset type in [path]/includes/functions_post_thanks.php (Zeile 110)
Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar - Tekil Mesaj Gösterimi - Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?
Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 20.03.2010, 19:49   #2713
zombi
Usta Yiğido

zombi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

zombi Şuan zombi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır
Son Aktivite: 20.11.2010 07:48

Tecrübe Puanı: 757 zombi ist ein wunderbarer Anblickzombi ist ein wunderbarer Anblickzombi ist ein wunderbarer Anblickzombi ist ein wunderbarer Anblickzombi ist ein wunderbarer Anblickzombi ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sevdiğinize Bugünkü Cümleniz ?

ben ;

senın, benı sevebılme ıhtımalını

sevdim....

yımaz erdoğan

öncelikle benim hakkımda söylediklerin için çok tşk ederim.
gerçketende dediğin gibi hiç kolay değil hele de bu yaşlarda gençliğin tam ortasında.etradımdaki insanlara bakınca dayanamıyorum ve ağlıyorum.neden beni anlamıyorki diye.illa diğerleri gibi mi olmak lazım.ama yılmamaya çalışıyorum.zamanında derken ileride demek istiyorsun galiba değil mi?inş hakkımda hayırlısı odur.

rıca ederım burak kardeş..

senın bu kada acık sozlulugun karsısında eger kı suskun kalıyorsa o guzel kardeşimiz

ya bıldığı ya da sevdiği başka birşey vardır...

bu hayatın gerçeği bunu da unutma ltfn.

ama yinede bu açık sözlülük ve onur övgüye değer .

bir kez daha seni sevgi ve saygıyla selamlıyorum..

Konu zombi tarafından (20.03.2010 Saat 19:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Arka Arkaya Mesajlar Yazdığınızdan Dolayı Flood Önleyici Devreye Girdi. Mesajlar Sistem Tarafından Otomatik Olarak Birleştirilmiştir..
zombi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   sendpm.gif Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için Yandaki 5 Kullanıcı zombi'e Teşekkür Ediyor...