25.03.2010, 11:35
|
|
Usta Yiğido
Kibrisli Şuan
Son Aktivite: 15.04.2015 04:22
|
Cevap: Sivası kamu yatırımları küçültmüş
Alıntı:
aysima58 Nickli Üyeden Al?nt?
doğru söylüyor adam kim partisini savunmazki nasrettin hocanın dediği gibi buda kendince haklı kurumlar gidince bişiy kaybetmiyoruz ama halkımız işsiz kalıpda at araba sürünce sivas dahada modern duruma gelmiş oluyor kimi dilensin kiminin açlıkdan nefesi koksun kimi ilaç parası bulamasın kimi parasızlıkdan hastanede tedavii edilmesin bunlar çok güzel dimi kuru bey hoşunuza gidiyordur eminim sizin umurunuzda bile değil sivasın ne sıkıntılar yaşadığı sizin geminiz yürüyor nası olsa bi şekilde tok açın halinden ne anlarki ama oy zamanı dönüp dolaşıp gelirsiniz ne yüzle gelirsiniz bilmiyorum allah gözünüzü doyursun türkiyeyi sattınız yine doymadınız mezara götüreceksiniz galiba öyle o dünyadada ihtiyacınız olur molurda tedbirinizi alında siz takdir allahtan.
|
Son söylediğiniz cümleye uygun bir fıkra var anlatmadan duramayacağım:
Sivas il başkanı Zara'da partisini anlatmak için kahvede halka görüşüyor... Partisini uzun uzun anlatırken karşısında yaşlı bir amca onu izlemektedir... Amca konuşmanın sonunda sorar...
Amca- Gardaş, sen bırak bunları da de bakalım bana sizin partililer içki içer mi?
Başkan-Yok amca haşa, olur mu öyle şey, ağzımıza vurmayız, haramdır...
Amca- Peki, sigara içiyor musunuz?
Başkan-Haşa efendim olur mu, hiç içmeyiz zaten yasa çıkarttık karşıyız sigaraya...
Amca- Peki sizin bu AKP'liler Garı oynatır mı? Alem yapar mı?
Başkan- Olur mu amca hiç biz öyle şey yapmayız, günahtır, haramdır...
Amca- İyide gardaşım sizin heç masrafınız yokmuş, Peki ne etmeye bu kadar çalıyorsunuz?  
|
|